Świeżynek
![]() |
|
witam też nabyłam tę maszynę u Pana Pavla w prawdzie mieliśmy trudności komunikacyjne ... wakacje ale jak już się udało to w dwa dni była ... teraz merrylock czeka aż przekonam sie,ze naprawdę potrzebuję go nawlec
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Czy wiecie jak się najlepiej skontaktować z panem Pavlem?
Wysłałam wiadomość z forum, ale już miesiąc minął i cisza... Gdzie mogłabym znaleźć inne namiary na pana Pavla niż tylko wysłanie wiadomości do użytkownika z forum? Z góry serdecznie dziękuję ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem czy te numery telefonów są aktualne:
http://ekrawiectwo.net/board/thread/7492/zakup-maszyny-do-szycia-dla-poczatkujacy/?page=70 Fides |
|
Świeżynek
![]() |
|
Fides - serdecznie dziękuję!
Gdyby ktoś posiadał adres do strony internetowej pana Pavla to oczywiście niech poda ![]() Ale mam nadzieję, że podane numery tel. to strzał w dziesiątkę! |
|
Świeżynek
![]() |
|
Podpisuję się pod powyższą prośbą, bo z pomocą pana Pavla chciałabym dołączyć do zadowolonych użytkowniczek m689.
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Całkiem niedawno Pavel pisał, że ma problemy z Ojcem w podeszłym wieku.
Bądźcie cierpliwe! To solidny człowiek i na pewno się odezwie! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieki Zibi.
Jestem jestem troche mniej aktywny ale nadal w branzy piszcie co potrzebujecie napweno kazdemu pomogę i doradze no i zapraszam do zakupow |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję Zibiaszowi za informację i Pavlowi za "znak życia" - już wysłałam wiadomość na priv w sprawie zakupu maszyny. Mam nadzieję, że już niebawem będę mogła pochwalić się na forum nowymi uszytkami.
Pozdrawiam ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tadaaam! Nie minęły dwa tygodnie, a Merrylock 689 od pana Pavla, kupiony w bardzo dobrej cenie, już stoi na stoliku i czeka, aż przeczytam instrukcję od deski do deski i znajdę odwagę, by go właczyć.
Raz jeszcze, tym razem publicznie i na forum, przekazuję serdeczne podziękowania i gorąco polecam zakupy u pana Pavla ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
I takie wiadomości to my tutaj lubimy :] powodzenia w uruchamianiu tego kombajnu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.