Wersja do druku

51 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »

Stara Gwardia
Bardzo ładna ta tuniczka, koszula rewelka :oklasky:
Widzę, że weekend spędziłaś pracowicie :) Wszystko mi się podoba a koszula dla męża - I klasa!

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrzyni Krawiectwa
O ja też zachwycę się koszulą!!!!Kolor bardzo ładny,a jak odszyta,i jak leży......ho ho.....No a teraz jeszcze TUNIKA bardzo mi się podoba bardzo ładnie w niej wyglądasz!!!Czy czasami pod zdjęciami męża nie powinny się pojawić kwiatki(za koszulę)?????To chyba w Twoim wątku było tak romantycznie?:DPozdrawiam!

--- Ostatnio edytowane 2011-11-01 09:40:51 przez Trinny ---
Stara Gwardia
matko jaka cudna koszula!!! w życiu nie pokażę mężowi, że tak można... spokoju bym nie miała ;)
pięknie Ci wyszła, a i sukienka też świetna:)
Stara Gwardia
:zawstydzony: Dzięki
Na kwiatki właśnie czekam, bo mąż oficjalnie koszulę dostał dzisiaj i poszedł w niej do pracy:)

Tak mam nowy overlock!
Edyto,a jak Ci idzie z Łucznikiem? Bo coś mi się wydaje, że on wcale nie taki zły, tylko ja dałam do niego beznadziejne jakościowo nitki:yyyy:
Ale w moim Janome jestem zakochana po uszy, to był świetny zakup:rotfl:
Stara Gwardia
Są i kwiatki od Mojego Kochanie :D

Jutro powinnam dokończyć moje pierwsze dżinsy, to może też jutro zdążę się nimi pochwalić.
Trochę miałam z nimi przebojów, bo jak mierzyłam, to ciągle były za luźne, więc zwężałam i zwężałam. A potem, jak doszyłam pasek, to były dużo za wąskie w pasie i musiałam pruć i kombinować żeby przedłużyć pasek (na drugi nie maiłam już materiału).
I tu pojawia się pytanie, jak wyczuć, że spodnie podczas przymiarki (jeszcze bez paska) są już OK, skoro ciągle spadają z tyłka:-S

--- Ostatnio edytowane 2011-11-04 21:34:29 przez Joasia ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Przeszyć najdłuższym ściegiem dookoła górnego brzegu i lekko ściągnąć nitkę od bębenka. Tak, żeby nie marszczyć materiału, ale utemperować i unieruchomić krawędzie materiału. Czyli tak jakby imitować przyszłe szwy łączące spodnie z paskiem.

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

51 stron: « < 27 28 29 30 31 32 33 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.