51 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienki dla Barbie są urocze, spodnie wyglądają bardzo ładnie poza tym jednym przodem tak jak piszesz, może faktycznie trzeba by podciąć troszkę bardziej przód i potem wszyć w pasek... ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Możliwe, że coś jest nie tak, ale ja mam wrażenie że stoisz ze zgiętą nogą, stąd ta fałda ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Gdyby nie ta fałda spodnie wyglądają bardzo ładnie ale na pewno uda ci się ją zlikwidować
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Asiu ja się znów muszę umówić na korepetycje
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Korepetycje amatorki u drugiej amatorki
![]() Nie ma sprawy, ale nie daję gwarancji na efekty ![]() Co do spodni, to drugie z tego samego wykroju, ale z grubszego materiału, wyszły super. Jak tylko zrobię długość i guzika to wrzucę foto. A te marszczące się skonsultuję we wtorek na kursie i pewnie będę pruć ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Według mnie powinnaś podkroić głębiej przy pasku w tzw lekki łuk do boku. Nie powinnaś pod krajać przy zamku bo tam dobrze leży. A najlepiej jak pod prujesz tak 5cm od zamka aż do szwu na biodrach i obniżysz pasek stopniowe w lekki łuk do biodra, najpierw przyfastryguj i przymierz, dopiero jak będzie dobrze to możesz odciąć nadmiar tkaniny. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie mogę się zabrać za te spodnie, ale kiedyś je poprawię, dokładnie tak jak napisała Maxii
![]() Dzisiaj chciałam pokazać tunikę z mojego ulubionego wykroju (materiał kupiłam z myślą o czymś innym, ale tunika wygrała po raz kolejny). Na zdjęciach całości nie widać wzoru - drobniutka pepitka, której mój aparat nie lubi ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-10-30 21:19:14 przez Joasia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Druga rzecz z tego weekendu to koszula dla męża
![]() Mąż stwierdził, że już nigdy nie kupi koszuli, bo woli mieć unikatowe ode mnie ![]() Czeremcho, kiedyś pisałaś żeby wpuścić głębiej rękawy, przy tej koszuli tak zrobiłam, lepiej już? --- Ostatnio edytowane 2011-10-30 21:25:58 przez Joasia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no pięknie, i jaka koszula, rewelacja!!! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetnie leży! Super koszula! Twoja tunika zresztą też jest niczego sobie... ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
51 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.