Wersja do druku

51 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »

Mistrzyni Krawiectwa
Sukienki dla Barbie są urocze, spodnie wyglądają bardzo ładnie poza tym jednym przodem tak jak piszesz, może faktycznie trzeba by podciąć troszkę bardziej przód i potem wszyć w pasek... :mysli:
Gdyby nie ta fałda spodnie wyglądają bardzo ładnie ale na pewno uda ci się ją zlikwidować :)
Zaaklimatyzowany
Asiu ja się znów muszę umówić na korepetycje :)
Stara Gwardia
Korepetycje amatorki u drugiej amatorki :rotfl:
Nie ma sprawy, ale nie daję gwarancji na efekty:jezyk_oko:

Co do spodni, to drugie z tego samego wykroju, ale z grubszego materiału, wyszły super. Jak tylko zrobię długość i guzika to wrzucę foto. A te marszczące się skonsultuję we wtorek na kursie i pewnie będę pruć:)
Stara Gwardia
Według mnie powinnaś podkroić głębiej przy pasku w tzw lekki łuk do boku. Nie powinnaś pod krajać przy zamku bo tam dobrze leży. A najlepiej jak pod prujesz tak 5cm od zamka aż do szwu na biodrach i obniżysz pasek stopniowe w lekki łuk do biodra, najpierw przyfastryguj i przymierz, dopiero jak będzie dobrze to możesz odciąć nadmiar tkaniny.

Dzisiaj chciałam pokazać tunikę z mojego ulubionego wykroju (materiał kupiłam z myślą o czymś innym, ale tunika wygrała po raz kolejny). Na zdjęciach całości nie widać wzoru - drobniutka pepitka, której mój aparat nie lubi :D Cała kreacja uszyta na overlocku, pod czujnym okiem kocicy, i wykończona na maszynie podwójną igłą.

--- Ostatnio edytowane 2011-10-30 21:19:14 przez Joasia ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Druga rzecz z tego weekendu to koszula dla męża :)
Mąż stwierdził, że już nigdy nie kupi koszuli, bo woli mieć unikatowe ode mnie:rotfl:
Czeremcho, kiedyś pisałaś żeby wpuścić głębiej rękawy, przy tej koszuli tak zrobiłam, lepiej już?

--- Ostatnio edytowane 2011-10-30 21:25:58 przez Joasia ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
no pięknie, i jaka koszula, rewelacja!!!

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

51 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.