51 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No to się nam Aśka odstroiła!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aha, ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Podobają mi się i spodnie i bluzka. Widzę, że kurs krawiecki przyniósł efekty, doszkoliłaś się ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za miłe słowa
![]() Dzisiaj chciałam zaprezentować sukienkę z wykroju zrobionego według książki B. Ignatowskiej. Materiał tragiczny, sztuczny, tło rozciągliwe w trudny do wyjaśnienia sposób a aplikacje-kwiatki sztywne i nierozciągliwe ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-11-12 22:50:41 przez Joasia --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wyszła bardzo ładnie, nie tylko ładnie ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgadza się nie tylko ładnie, ale bardzo ładnie- fajowe kwiatulce, dobrze leży i widzę że butki też już dobrane ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna! I udało ci się pokonać materiał! Brawo!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mój pierwszy sweterek! Miała być narzutka z Burdy 8/2011 (okładka), ale u mnie jakoś tak smętnie to wisiało, że w końcu odcięłam spory kawałek i zrobiłam kołnierzyk. Zwężałam też rękawy i boki, ogólnie z oryginału to raczej niewiele zostało
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, i sweter mozna sobie uszyć! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taki kardigan cieplusi...bardzo fajny...Pozdrawiam ________________________________________________________
|
51 stron: « < 29 30 31 32 33 34 35 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.