51 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 >
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne i eleganckie rzeczy
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Szyjesz naprawdę dużo! Znaczy że zorganizowana jesteś ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Morski żakiecik jest fantastyczny - zakochałam się ![]() ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dawno mnie nie było
![]() Mam coraz mniej czasu, ale coś tam udało mi się uszyć ![]() Przedstawiam dwie tuniki i bluzeczkę z wodą: |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszechświat nam się kurczy, czas też, ale tuniczki zwłaszcza ta "w kapeluszu" są bardzo ładne. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ogladajac posty na forum natknelam sie na twoje... I mysle ze powinnas zmienic tytul watku
![]() Bardzo ladne ciuszki... Czysto wykonczone. ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Anettina, masz rację! Toż to już nie pierwsze dzieło!
Maszynę mam już ponad półtora roku! Z tej okazji zmieniam tytuł wątku i przedstawiam Wam mój dzisiejszy uszytek: szlafrok z satyny bawełnianej ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetny, tez będę szyć w najbliższym czasie z satyny tylko dla pana ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładne kolorki!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Ojej cudowności!! Strasznie podoba mi się ta delikatna tuniczka i bluzeczka z elegancką panią ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
51 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.