51 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie czepiam się. Przez takie pytania, a raczej odpowiedzi na nie, uczę się.
Mój mąż akurat woli luźne ciuchy. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
AgaM, z tymi rękawami to w ogóle jest tak, że one i tak są poszerzone w stosunku do wykroju z Burdy. Gdyby ubrał ją ktoś mniej umięśniony, to byłyby właśnie luźne
![]() A co do zaszewki, to myślałam raczej o zaszewce pionowej z przodu (z tyłu taką przemyciłam), zaszewka piersiowa odpada całkowicie, nawet dla mnie jest ona wyłącznie "babska" ![]() Tył z zaszewką układa się lepiej, z przodu widać nadmiar materiału, ale nie jestem w stanie taliować bardziej koszuli używając tylko szwów bocznych. ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-05 11:27:50 przez Joasia --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Joasiu koszula pięknie odszyta zgodnie z wytycznymi!!!Brawo!Mam nadzieję,że
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ladnie uszyta koszula ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koszula bardzo fajna.
Ja akurat z tych co woli dopasowane rzeczy ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Heh, coraz rzadziej mam na cokolwiek czas...
Dojazdy do pracy mnie wykańczają ![]() Jakoś udało mi się uszyć parę rzeczy, oto one (jakość zdjęć jak zwykle niska ![]() 1) Bluzka z wodą z dzianiny 2) Golf z angory 3) Żakiecik z PUNTO 4) Spodnie z bawegi Trinny, tatuaż jest jeszcze niedokończony, trochę więcej widać na ostatnim zdjęciu ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-11-01 19:46:46 przez Joasia --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Joasiu mimo braku czasu zawsze coś tam szyjesz,a szyjesz bardzo ładnie więc musisz szyć.INNEJ OPCJI NIE MA!!!
Co do rysuneczku na skórze to fajnie wygląda u mężczyzny!Czemu niedokończony bolało za bardzo???Pozdrawiam! |
|
Administrator
![]() |
|
Ooo taką bluzkę z wodą muszę sobie uszyć bo mam idealną na nią dzianinę ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No, Joasiu - ilość i jakość /!/ uszytych ciuszków wcale na brak czasu nie wskazują! Szatan nie kobieta! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ohh, dziękuję
![]() Co do tatuażu, to po prostu taki duży robi się etapami. Przed zagojeniem jednej partii nie powinno robić się kolejnej. Poza tym w lecie było to dość uciążliwe, przez pierwsze 5 dni po zrobieniu tatuażu trzeba było nosić opatrunek z folii! Pod folią cały czas miała byś maść, nie można było dopuścić do wyschnięcia skóry. Zafoliowany fragment ciała przy 30 stopniowych upałach to nic przyjemnego ![]() ![]() |
51 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.