51 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51
Stara Gwardia
![]() |
|
moj maz robil sobie rowniez latem tatuaz, ale po powrocie do domu mial zdjac ta folie i smarowac skore bepanthenem, jedynie kapania i opalania tego miejsca mial przez iles tam dni unikac. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Strasznie dawno mnie nie było
![]() Trochę przygnębia mnie ta zima,za krótkie dni na szycie, wychodzę do pracy kiedy jest jeszcze ciemno, wracam kiedy już jest ciemno... Ale coś tam zdążyłam stworzyć ![]() Sukienka na Wigilię - ciemnofioletowa (za ciemno na zrobienie lepszego zdjęcia ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-01-27 21:07:52 przez Joasia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka w kolorze "zielone jabłuszko" - chyba tak już pod wiosnę się szykuję
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I sukienka z kolorowej satyny na Sylwestra w stylu DISCO
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne te sukienki zwłaszcza ta na disco ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie 3 bardzo ładne.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi się najbardzie podoba zielona ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mi też najbardziej podoba się zielona ponieważ wygląda trochę podobnie do mojej, którą kieeedyś szyłam (z papavero). A poza tym lubię zakładki na dekolcie ![]() Sukienka w stylu disco super! bardzo pozytywna a fioletowa to sama elegancja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zielona! chyba już wiosny mi się chce, bardzo pozytywna i ten deklot ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wszystkie kiecki bardzo udane! ________________________________________________________
|
51 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.