51 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moj maz robil sobie rowniez latem tatuaz, ale po powrocie do domu mial zdjac ta folie i smarowac skore bepanthenem, jedynie kapania i opalania tego miejsca mial przez iles tam dni unikac. ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Strasznie dawno mnie nie było
Trochę przygnębia mnie ta zima,za krótkie dni na szycie, wychodzę do pracy kiedy jest jeszcze ciemno, wracam kiedy już jest ciemno... Ale coś tam zdążyłam stworzyć Sukienka na Wigilię - ciemnofioletowa (za ciemno na zrobienie lepszego zdjęcia --- Ostatnio edytowane 2013-01-27 21:07:52 przez Joasia --- |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Sukienka w kolorze "zielone jabłuszko" - chyba tak już pod wiosnę się szykuję
|
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
I sukienka z kolorowej satyny na Sylwestra w stylu DISCO
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Ładne te sukienki zwłaszcza ta na disco ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Wszystkie 3 bardzo ładne.
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Mi się najbardzie podoba zielona ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Mi też najbardziej podoba się zielona ponieważ wygląda trochę podobnie do mojej, którą kieeedyś szyłam (z papavero). A poza tym lubię zakładki na dekolcie Sukienka w stylu disco super! bardzo pozytywna a fioletowa to sama elegancja ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
zielona! chyba już wiosny mi się chce, bardzo pozytywna i ten deklot ________________________________________________________
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
wszystkie kiecki bardzo udane! ________________________________________________________
|
51 stron: « < 45 46 47 48 49 50 51
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook