Stara Gwardia
![]() |
|
Oczarowały mnie twoje bombki i jajka wielkanocne. Cudowne.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne te worki i w dodatku spersonalizowane ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję Wam za miłe słowa. To zawsze dodaje sił do działania. ![]() Trochę byłam zabiegana i narobiłam sobie zaległości na forach, które odwiedzam. Odświeżam swój wątek. I pokazuję kilka drobiazgów. Pierwszy to komplet dla niemowlaka taki zbiór rzeczy dla małej indywidualistki. Mam nadzieję, że ich tu nie pokazywałam. Bo się już trochę gubię. Ach, ta starość! ![]() Drugi zestaw powstał na fali Euro. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Utalentowana Kobitka z Ciebie
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jak na to patrze to aż żałuje, że nie mam małych dzieci w najbliższej rodzinie. Cudne to wszystko, jak nie lubię różowego, tak zakochałam się w tych królikach ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ale urocze te rzeczy
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Puszka jest piękna...i wyobrażam sobie schowane tam ciasteczka domowej roboty ;D takie świąteczne...mniam mniam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne są te rzeczy, podziwiałam też na blogu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pudełko jest cudowne. Uwielbiam takie klimaty i motywy.
Jesteś niesamowicie twórcza i pomysłowa. Podziwiam! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.