Stara Gwardia
![]() |
|
sliczne a ta z konmi poprostu uwodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziekuję.
I pokazuję następne wytwory. Dlaczego znów torebki? ![]() Różowe z końmi, dżinsowa z kwiatkami są przeznaczone dla dziewczynek. Dżinsowa z motylem, dla trochę starszych dam. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tym razem zrealizowałam pomysł obecny już chyba w latach 70-tych. Torebki zrobione przy użyciu płyt winylowych. Torby uszyłam na miarę płyt. Dostały regulowane paski. Trochę ozdób i oto one.
|
|
Świetne, bardzo fajny pomysł. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciekawy pomysł. Czy są trwałe?
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
że tak brzydko spytam czym się robi dziury w winylu? ________________________________________________________
http://envyandcharm.blogspot.com/ - moje podrygi prawie na poważnie |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bym chyba próbowała zrobić to jakoś na gorąco... Ale pomysł doprawdy przedni ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję. Pomysł odświeżony. Ale na mój sposób. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Czy są trwałe? Jak wszystko jeśli się o to dba. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Masz męża? ![]() ![]() Płytę przyszyłam ręcznie żyłką. --- Ostatnio edytowane 2013-06-26 20:09:32 przez teofano --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.