Stara Gwardia
|
|
A teraz Panie, Panowie kilka moich ostatnich szyć. Pierwsze pokazuję słonie z bucikami dziecięcymi. Dlaczego tak? Nie wiem. Miałam takie natchnienie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dostałam spodnie dla córki. Okazało się, że moja panna jednak przerosła oczekiwania babci. ![]() Siadłam tu przycięłam, tam coś zszyłam i powstała torebka ze spodni. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cztery słonie, różowe słonie.... kolorowe, cukierkowe, bardzo ładnie wykonane. Buciki... ech, a wkoło same chłopaczki... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Słonie są MEGA - jak już pisałam na innym forum ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Cudowne są te słonie
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jakie slodkie te buciki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
To trzeba sobie zafundować dziewczynkę. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pamiętam, pamiętam takie spódnice. ![]() zachować w ten sposób ulubiony wzór. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Co do słoni, córka mnie gnębi o jednego, a torebka ... dzieło przypadku. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bo małe jest piękne. ![]() Dorzucam do tego posta torebkę inspirowaną motywami ludowymi. Chustka jest z kolekcji tych noszonych przez starsze panie na wsi. Mam takową od kilku tygodni. ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-07-19 23:14:53 przez teofano --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.