Stara Gwardia
![]() |
|
witam serdecznie
![]() ![]() wcześniej troszke szyłam w zakładzie odzieżowym, lecz nie robiłam form i nie kroiłam materiałów, mam pytanie ![]() zapisałam sie tutaj bo widze że bardzo dużo doświadczonych osób tutaj zagląda ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja myślę,że przy szerokości materiału 1.50 starczy dlugość i troszke rezerwy na podwinięcie.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuje za podpowiedz::
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Aniu witaj na forum ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuje za miłe powitanie , oczywiście wkleję zdjecia tej sukieneczi ale im więcej przeglądam to forum to nie jestem pewna czy mam sie czym chwalić? to prosta sukieneczka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
przepraszam ,ale zdięcia są ni pokolei
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Taka mała podpowiedź: wgrywając zdjęcia z komputera zawsze najpierw wybieraj te które mają być ostatnie a to które ma być pierwsze ładuj na samym końcu ![]() Pięknie poradziłaś sobie z tą sukienką! Świetnie uszyta, starannie i z dbałością o szczegóły ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuje za podpowiedz, i za miłe słowa Susanna
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No i całkiem ładna sukieneczka wyszła Aniu mała dama będzie bardzo zadowolona!!!Sukienka ma wszystko czego dziecku potrzeba dobry materiał,luz i swobodę i piękne kolorki!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna sukienusia.
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.