Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna i bardzo praktyczna.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo dziękuję za pokrzepiające słowa
![]() ![]() tę sukieneczke uszyłam na świeta dla mojej córci a wczoraj okazało sie ze niestety nie możemy nigdzie pojechać bo moja mała ma zapalenie krtani i skoki temperatur nawet do 39.9 ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ojej współczuje ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich ja też jestem krawcową pozdrawiam.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Jolu.Czekamy na zdjęcia Twoich prac.Pozdrawiam!
|
|
Administrator
![]() |
|
Witamy witamy i oczywiście czekamy na Twoje prace ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka wyszła świetnie ...
Witaj ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-01-04 21:43:22 przez migotka --- ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
uszylam szlafrok dla małej dziewczynki,
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczny szlafroczek, bardzo starannie uszyty. Doszyj jeszcze wieszaczek, będzie łatwiej odwieszać
![]() Aniu, załóż sobie wątek w Naszych Dziełach, będzie nam wszystkim łatwiej: Tobie się chwalić, a nam podziwiać Twoje dzieła ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Aniu śliczny, w słodkim kolorze ![]() I zrób proszę jak Pajesia radzi - załóż swój wątek w NASZYCH DZIEŁACH. ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.