51 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A teraz sukienka na zimniejsze dni ![]() Jakoś tak mam, że w zimie patrzę na ubrania na lato i odwrotnie. Chyba z szyciem będzie podobnie :] ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Bardzo interesujące jest wyrobienie pod szyją. Bo to nie jest wszywane, tylko wyprowadzone z przodów, prawda?
Podoba mi się taki patent ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, ta stójka jest skrojona z częściami sukienki a nie osobno ![]() Mi też takie rozwiązanie się podoba, bo nigdy nie lubiłam doszywania stójki(no ale to w lalkowych ciuchach). ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna sukienka, chyba rozpoznaję wykrój. A z jakiego materiału uszyłas?
--- Ostatnio edytowane 2013-08-10 15:23:03 przez Natalia_ --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Super fason, bardzo prosty, elegancki i klasyczny. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ponoć wełna, ale z domieszką czegoś. Kolor czarny + fiolet, lecz na zdjęciu nie widać, bo bardzo drobna pipetka (jak mi napisano).
Bardzo fajny materiał :] ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mio po prostu działasz jak rasowi projektanci mody ![]() Sukienka fajnista. Ciekawy fason i tkanina. Mnie się podoba - na jesień/zimę jak znalazł ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Susanno :]
Dziś skończyłam spódnicę z resztek z papavero. Trochę nad nią siedziałam, bo zaczęłam zszywać przód od góry. W ogóle brakuje mi tam instrukcji, co i jak szyć. Nie wiem też, czy w takiej mini będę chodzić XD Wolę dłuższe spódnice i wydawało mi się, że ta też będzie trochę dłuższa. Myślę nad doszyciem jeszcze paska, który bym mogła wiązać w kokardę, choć nie wiem, czy jest sens, skoro zastanawiam się, czy będę w niej chodzić. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczniasta spódnica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
51 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.