51 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja kolejna sukienka skończona. Od lutego nad nią siedziałam ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
tylko wzdychac mozna
przepiekna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Welur(elastyczny?) /aksamit ??? Czy haft to Twoje dzieło ??? ....Szyłam dla wnusi ubranie dla Bobaska -oczywiście wersja dla księżniczki i wiem ,że wkład pracy jest równie duży jak w szyciu dla ludzi. Ba, nawet wiekszy ,ponieważ stroje dla lalek to stroje jak dla księżniczek !
Sliczności szyjesz!!!!! ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szyłam z aksamitu bawełnianego.
Musiało być szlachetnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem, że się powtarzam, ale tylko to mogę napisać- sukienka przepiękna!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję wam ^^
Wczoraj skończyłam kolejną sukienkę. Materiał to tafta, ręcznie malowana. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No nie, słów brak...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Słów mi już dawno brak na te cuda teraz to tylko oczka przecieram z niedowierzaniem na to co widzę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Cieszę się, że moje uszytki wam się podobają ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Mistrzostwo! I to taka mała skala...
|
51 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.