Stały Bywalec

|
2014-06-09 21:17:33 Re: moje małe ciuszki
Stały Bywalec
|
Pięknie szyjesz
|
Stara Gwardia

|
2014-06-12 23:29:30 Re: moje małe ciuszki
Stara Gwardia
|
Ja oglądam te cuda na bieżąco. I rozpływam się w zachwytach nad twórczością Mio.  ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany

|
2014-06-13 09:51:20 Re: moje małe ciuszki
Zaaklimatyzowany
|
Dla dla dziewczynki dzieło sztuki  !! ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa

|
2014-06-13 18:57:49 Re: moje małe ciuszki
Mistrzyni Krawiectwa
|
Niebiańsko śliczna!
|
Stara Gwardia

|
2014-08-04 20:19:25 Re: moje małe ciuszki
Stara Gwardia
|
Dziękuję serdecznie za komentarze
Dawno nic nie pokazywałam. Jakoś brak mi czasu na wrzucanie zdjęć.
Nie wiem zbytnio, dlaczego, ale w większości ciuchów, które sobie uszyłam nie chodzę. Niby mi się podobają, ale zawsze ubieram coś innego. Ciekawe dlaczego. Może podświadomie wiem, że mi nie pasują, albo nie wiem co.
Tak czy inaczej szycie dla mnie stoi w miejscu, bo skupiam się na szyciu dla lalek. Miałam ostatnio trochę haftowania, a więc i zabawy przy ciuszkach. Teraz pracuję nad ostatnią suknią przed przerwą w szyciu na zamówienie. W październiku wybieram się do Francji na zlot dollfowych maniaków, a tak na poważnie to na konwent. Będę się tam wystawiać ze swoimi uszytkami, więc muszę coś naprodukować. Do tego chcę wziąć udział w konkursie na stylizację w bieli i muszę zgłosić swoją pracę do końca sierpnia. Zważywszy, że nawet nie zaczęłam, bo cały czas jestem zajęta, to nie zostało mi wiele czasu XD
Wrzucam wszystko hurtem, bo mam zaległości
Zrobiłam także kilka ozdób na głowę.

|
2014-08-04 22:32:35 Re: moje małe ciuszki
Pogromca spamerów
|
ale żeś hurtem wpadła
aż mi mowę odebrało
no cudne,niektóre jak rusałki wygladają ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa

|
2014-08-05 07:08:48 Re: moje małe ciuszki
Mistrzyni Krawiectwa
|
Piękne. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett
|
Zaaklimatyzowany

|
2014-08-05 07:38:41 Re: moje małe ciuszki
Zaaklimatyzowany
|
Cudne te ciuszki.
|
Zaaklimatyzowany

|
2014-08-05 08:44:28 Re: moje małe ciuszki
Zaaklimatyzowany
|
wow! nigdy wczesniej nie widzialam twoich dzieł i no nie wiem co powiedzieć - zapieraja dech w piersiach! ________________________________________________________
|
Stara Gwardia

|
2014-08-05 15:56:15 Re: moje małe ciuszki
Stara Gwardia
|
Dziękuję
Cieszę się, że wam się jeszcze moje małe ciuszki podobają ^^
Ostatnio coraz więcej osób prosi o jakiś haft na sukience, przez co wykończenie takiej sukienki zajmuje mi dużo czasu. Nic tylko praca, a potem w domu haftowanie, aż czasem 4 litery wysiadają od tego ciągłego siedzenia XD ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.