51 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Lalka...hmm..wygląda jak każda z nas (ok, niemal) po przebudzeniu...tylko trochę anorektyczka...pozostałe wydająsię ciut pełniejsze...
Ubranka bardzo wymyślne ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mio, Ty jak zawsze arcydzieła tworzysz ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Mio, bądź koleżanka! Nie masz czasem numeru do tej czarnuli w tafcie? Podasz? No weź... ![]() A ona na co dzień też tak się ubiera? Bo wtedy randka tylko w Excelsiorze, a ja bym raczej wolał jakieś kino, czy cóś... no nie miałbym się w co ubrać... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiasz tel. mam ![]() matrioszka wyrazy uznania zawsze są mile widziane, choćby powtarzalne ![]() Iwi to taki model. Mi się podoba właśnie ta jej smukłość. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatnio uszyłam sobie bluzkę. Wykrój z Burdy, ale przerobiony. Zwężyłam ją i zrobiłam wcięcie w talii. Nie doszyłam też stójki.
Prócz tego oczywiście lalkowa suknia z dodatkami. ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-07-23 09:23:00 przez mio --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na bezdechu oglądałam Twoje Lale. Przepiękne, podziwiam, gratuluję cierpliwości.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dokładnie o tym pomyślałam ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Można makijażem nadać im pogodny wyraz twarzy. Ja nie lubię, jak się lalki za bardzo uśmiechają. Wg mnie nie są smutne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
To taka moda.
Współczesne modelki też chodzą po wybiegu z miną jak zombi. ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna ta sukienka, aż się zastanawiam czy by jej nie powiększyć do realnych rozmiarów.
|
51 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.