| Stały Bywalec
  |  | 
| No i w koncu moge wrzucic cos do tego działu    oczywiscie ze poszewkami sie chwalic nie bede, ale wlasnie skonczylam swoja pierwsza torebke  obrysowana "z głowy" i wycieta wczoraj na kocyku na zielonej trawce   --- Ostatnio edytowane 2014-02-10 07:46:42 przez Lotka --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Piękny odcień, fajny chlebaczek  | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Jak na pierwszą torebkę to wyszła rewelacyjnie!  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Bardzo fajna! 
 Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Podoba mi się. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Takie krawcowanie na świeżym powietrzu to dopiero musi być przyjemność   Torba wyszła bardzo fajnie i kształtnie, że tak powiem. Kiedyś szyłam podobne listonoszki i nie wszystkie wychodziły tak foremnie, jak Twoja, tym bardziej podziwiam   ________________________________________________________ Mój blog: Yeshka Gone Wild | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Dzięki za wszystkie miłe słowa, coraz ciężej mi sie oderwać od maszyny   aktualnie kończę "wężonogę"  zdjęcie poźniej  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Oto i Wężo-Noga    wg starszaka mojego, to nawet pociąg z wagonami, więc kto co woli   105cm długi, 20cm w obwodzie  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Fajna ta Wężo-noga   Można wiedzieć czym wypchana, bo mnie się coś takiego "marzy" przy drzwiach wejściowych  ________________________________________________________ Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Nie miałam co innego na szybko znaleźć i kupilam w materiałowym ocieplinę. Pocięta na kawalki i upchana   ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook