| Stały Bywalec
  |  | 
| Na szybciocha mi trzeba bylo bluzke na sobote.
 Ma w sobie wiele wad, wiem o tym, ale jest i 'mam co na siebie wlozyc"   ________________________________________________________ | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| Fajny deseń. Choć z widoku nice wnoszę, że to jakiś elastik-plastik? Z elektryzowaniem w zestawie?    Ale deseń naprawdę ciekawy - stonowany, przełamany lekko aplikacjami, nie męczący oka i nie drażniący krzykliwością. Krótko mówiąc - fajna!  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Świeżynek
  |  | 
| Na pierwszy rzut... ale to chyba koronka na podszewce? Fajna | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 dzieki    to jest koronka, na podszewce, "satyna bawełniana" czy jakos to sie nazywa(podszewka). nic nie elektryzuje, nie poci sie czlowiek. tylko sie okazalo, ze ta koronka jakas taka bardzo delikatna i doslownie o wszystko sie czepia, wiec bedzie uzywana okazjonalnie  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| popełniłam dla dziecia pokrowiec na zabawkowego tableta    kolorki i tasiemka ściśle wg jego wyboru   ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Ostatnio popełniłam dwie maskotki   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| hehe, goła Pepa   fajne pluszaki ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo fajne słodziaczki ! Ale dlaczego rozebrałaś tą biedną, różową świnkę ? Myślę że czuje się skrępowana tą sytuacją. I zimno jej. Proszę, ubierz ją !
 Pozdrawiam. Marta ________________________________________________________ Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ja czekam na muminka   Fajne te bajkowe postacie  ________________________________________________________ Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jaaaka super Peppa! Ja mam zamówienie od koleżanki na dinozaura (chyba) z bajki peppa i trochę zabieram się, jak żaba do jeża. A miałaś jakiś wykrój, czy sama zmajstrowałaś? ________________________________________________________ http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem   | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook