Wersja do druku

5 stron: < 1 2 3 4 5 >

Stara Gwardia
Wszystkim Forumowiczom i Gościom nas odwiedzającym życzę spokojnych, radosnych, pełnych rodzinnego ciepła Świąt Zmartwychwstania Pańskiego:buzki::buzki::buzki:
Stara Gwardia
Zdrowych i wesołych świąt :buzki:
Stara Gwardia
Radosnych, spokojnych, szczęśliwych, błogosławionych Świąt, pięknych prezentów pod choinką oraz dużo zdrowia i samych pomyślnych dni w nadchodzącym 2020 Roku życzę kochanym Forumowiczom oraz tym wszystkim którzy czasem tu zaglądają:buzki::buzki::buzki:
Stara Gwardia
Ja jeszcze dodam: kreatywnych, przydatnych i ładnych prezentów pod choinką! Oczywiście mam na myśli szyciowo-krawieckie! Ja sobie kupiłam wielokolorowe, tęczowe nici, do ściegów ozdobnych:)
Ściskam serdecznie Starą Gwardię! :buzki:
Młodych, Świeżynków, również.
Administrator
Ja także życzę aby te Święta minęły Wam w radosnej i rodzinnej atmosferze i odpocznijcie sobie pd maszyn do szycia :) Zdrowych i wesołych Świt Bożego Narodzenia!

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Drodzy Współforumowicze i mili Goście - z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam przychylności Niebios, zdrowia, wszelkiej pomyślności, dużo radości przy wigilijnym stole, spełnienia marzeń (nawet tych najskrytszych) oraz wiele wspaniałych dni w nadchodzącym nowym roku. Trzymajcie się :buzki::buzki::buzki:

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
Dołączam się do życzeń: Świąt przeżytych w zdrowiu, radości i w gronie osób bliskich sercu. Odpoczynku, zdystansowania się od trudności życia i pogody ducha.
Wielu łask od Dzieciątka Jezus!

* Susanna szyje - mój blog :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Zdrowych , spokojnych , rodzinnych Świąt życzę :)
Wszystkiego
Najjnajnaj...lepsiejszego, Świąt Wesołych, rodzinnych może dla wielu,ja już jakiś czas spędzam je w gronie najbliższych przyjaciół - mimo plagi nibywirusów oraz szczęśliwego Nowego Roku Życzy Koma - aczkolwiek moja rodzina ze Śląska, choć wiekowa, ciągle żyje i ma się dobrze, t samo kicia Rokicia mimoże niby starszakocica - to się osczędzamy,ja schudłam - już mówiłam, że dzięki niej - już teraz 17 kilo. Trochę w tym "zawiniła'przyjaciółka lekarz, bo zagroziła lekami, więc głodówki czasowe przyniosły efekty no i syndrom wtórny odpadł z głowy,mianowicie ...hormony,nie własne, ale rozwalające tarczycę. Tak, że ładnie ,zauważalnie schudłam i chudnę dalej, znowu mam co włożyć, a ładnie miałam ze starą szafą, teraz i to nowe, na miarę znów dopasowuję.
Aczkolwiek czy ciąże czy też nie - to wszystko nie jest wieczne, kobiety odczuwają też tężenie kośca, chude przestają być..
Życzę też wszystkim ładnych lat następnych, bogatych we własne piękne - albo cudze też piękne - projekcje.
...Jest taki dzień, w którym radość wita wszystkich. Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski...Kochani Forumowicze,Wam i Waszym Rodzinom życzę pięknych, radosnych, pogodnych, błogosławionych i pełnych nadziei Świąt Bożego Narodzenia, wspaniałych podarków pod choinką i niezapomnianych chwil przy wigilijnym stole. Na nadchodzący rok - duuuużo zdrowia, spełnienia wszystkich marzeń i bezproblemowej realizacji planów. :buzki::buzki::buzki:

5 stron: < 1 2 3 4 5 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.