Zaaklimatyzowany
|
|
Nie znalazłam jeszcze wątku odnośnie świąt a ogromnie chciałam Wam wszystkim złożyć życzenia świąteczne ![]() ![]() Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku, by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem, By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy, by spokojna przerwa ukoiła złość By Sylwester zapewnił szampańską zabawę, a kolędowych śpiewów nie było dość! Pozdrawiam Iza ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ja też się przyłączam do świątecznych życzeń dla wszystkich Koleżanek i Kolegów z naszego forum. Oby te Święta były czasem radości i wypoczynku w gronie najbliższych, czego i sobie życzę.
|
|
Administrator
![]() |
|
Właśnie chciałam założyć świąteczny wątek ale już nie muszę ![]() Kochani dla WSZYSTKICH MIŁYCH Forumowiczów: błogosławionych, pełnych miłości i rodzinnego ciepła Świąt Bożego Narodzenia. Życzę także abyśmy nie zatracili tego najważniejszego... Bóg się rodzi! Wesołych Świat!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Zdrowych,wesołych i rodzinnych Świąt !!!
Pozdrawiam Ania ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wszystkiego najlepszego wszystkim,
oraz szczęśliwego nowego szycia w 2011! ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku Pańskiego 2011,
składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia ,siły do pokonywania trudności, wytrwałości w dążeniu do celu i fantazji do wymyślania kolejnych marzeń,a przede wszystkim do wymyślania nowych dzieł ![]() Niech będzie to czas na refleksję, radość i miłość. **** WESOŁYCH ŚWIĄT **** |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zdrowych pogodnych i cudnych Świąt przepełnionych radością i optymizmem życzy Trinny z rodzinką!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zdrowych i spokojnych świąt,dużo radosci ,wesołych gości,dużo prezentów ,śniegu białego,gwiazdora bogatego oraz wszystkiego dobrego na swięta zyczy chonia z rodzinką.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spokojnych wszystkim życzę świąt ... ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Niespodzianka
![]() |
|
![]() Życzę Wszystkim dużo uśmiechu nie tylko w święta,spokoju wewnętrznego i dużo zdrowia,bo to jest naj....a reszta przyjdzie. Pozdrawiam Artur ________________________________________________________
Artur
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.