Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Patrząc na dzieła pozostałych użytkowników to aż mi wstyd, że takie proste i pełne błędów rzeczy pokazuję. Ale jako, że wszyscy się chwalą swoimi uszytkami takoż i ja czynię
![]() Popełniłam dwie rzeczy. Pierwsza to szorty czyli obcięte dżinsy obszyte wstążką. Niby nic wielkiego, ale nauczyły mnie jak oblamowywać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Lamowanie wcale nie jest łatwe! Poradziłaś sobie że ho ho! Piszesz, że to czy tamto ci nie wyszło... Skoro nadaje się do noszenia - to wyszło. ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ale fajnie wygladaja z ta lamowka
topik tez ladny ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szorty ozdobione łamówką - świetny pomysł. Najwazniejsze, to mieć przyjemność z szycia i noszenia uszytych przez siebie rzeczy.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie lubię lamować, bo zawszę się przy tym namęczę, ale Ty świetnie sobie poradziłaś. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oba ciuchy fajne.
Chciałabym móc w takich szortach chodzić. Może na przyszłość- nie to, że się czepiam, ale dla wygodniejszego oglądania- obracaj zdjęcia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Komplecik bardzo ładny ![]() Swoją drogą ostatnio zaczęłam się przyglądać ciuszkom córki (bo dla niej szyję) i stwierdzam, że kupne są o wiele gorzej wykończone niż te moje. Więc pewnie Twój top jest wykonany lepiej niż sądzisz ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja w Twoich uszytkach nie widzę żadnych błędów ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Przepraszam, że nie obróciłam zdjęć. Na przyszłość się poprawię
![]() Dla mnie oblamowywanie było proste do zrozumienia co i jak, więc poszło. Choć szwy często są krzywe i czasem zdarzało mi się, że nie złapały. Cieszą mnie Wasze słowa ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Fajny pomysł z lamówką.
O błędach w szyciu wiemy tylko my ![]() Tak więc do dzieła! ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.