Administrator
![]() |
|
W drugiej sukience to ja bym ten pasek zrobiła w jednym kolorze bo teraz można dostać oczopląsu ![]() Poza tym zauważcie ze jest przecena ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bynajmniej nie przez zmasakrowany wzór :P
|
|
Stara Gwardia
|
|
Za te ceny - mogę szyć.
Z kompleksów najlepiej leczą sieciówki. ![]() Jeszcze pojawia mi się taki zachwyt, bo to ....i tu nazwa .... a potem patrzę na wykończenie i cenę i już mnie nie zachwyca. Czsem tylko chciałabym mieć coś, co mi się podoba, od razu. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wczoraj znów przechodziłam koło tej samej wystawy Deni Cler. Tym razem na manekinach były sukienki z dzianiny, która już była zmechacona i sprawiała wrażenie porozciąganej. Całość wyglądała bardzo niechlujnie. Nie mogę uwierzyć, że coś takiego sprzedaje się za ciężkie pieniądze... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też nie ogarniam tego po jakich cenach oferowane nam są ubrania (i nie tylko) i w jakiej jakości... Całe szczęście, że wśród bubli da się jeszcze znaleźć kawałek porządnego ubrania za przystępną cenę. ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Tak sobie siedzę i knuję z szyderczym uśmieszkiem... ![]() Ponieważ naturę mam psotną, a z drugiej strony nie cierpię wciskania chłamu pod drogą marką, wpadł mi do łepetyny koncept zrobienia psikusa-prowokacyjki, ale nie złośliwego, tylko dla poprawienia nam wszystkim nastrojów; można zebrać parę ostatnich modeli z forum, które wyszły naprawdę fajnie i zawodowo (np. ostatnia kiecka od Trinny, biała od Gangreny, groszki od Yoli) i wystawić je, np. na Tablicy, czy Allegro, pod jakąś znaną marką za wyśrubowaną cenę. Dorobić do tego sprytną bajkę, że np. "Z powodu zakończenia współpracy z Deni Cler pozbywam się modeli tej marki z kolekcji prezentacyjnej" ![]() Władze portalu można powiadomić o eksperymencie socjologicznym, mającym na celu zbadanie reakcji rynku na działanie obco brzmiącej marki produktu, czy coś a'la w podobie ![]() Piekielnie jestem ciekaw reakcji przedstawicieli tej marki! ![]() Czy odpiszą, że to nie mogą być ich wyroby, bo ich nie są tak starannie uszyte? A może coś innego? ![]() ![]() Mogą być z tego niezłe polewki ![]() Jak się zapatrujecie na taki sowizdrzalski kawał? Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Serwis jak serwis, ale Znana Marka mogłaby się obruszyć, nie mówiąc o "nabitych w butelkę" potencjalnych nabywcach i tych byłoby mi autentycznie szkoda. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A to już gwóźdź do trumny. Oto efekt oglądania banerów w necie. Ta bluzka kosztuje 399zł ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Rozpacz czarna...
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() poprosze o link do tego cudownego "czegos" ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-06-19 19:54:02 przez Masza --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.