23 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Zibiaszu, dziękuję ![]() ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uszyłam płaszcz i jestem z siebie dumna ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-13 08:10:37 przez matrioszka --- ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo gustowny płaszczyk. Podoba mi się również Twoje podejście do szycia. Najpierw prostsze kroje i już doszłaś do zimowego czy jesiennego paletka. Spróbuję z Ciebie brać przykład
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kurcze a jaki piękny kolor.... taku rzucający się w oczy
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super, taki vintage'owy ![]() ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Uwielbiam rozkloszowany dol plaszcza. Mam wrazenie, ze calosc super wygladalaby w wiktoriansko - steampunkowej stylizacji ![]() ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja mała czarna w wersji na co dzień ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-18 22:31:23 przez matrioszka --- ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Zauroczyła mnie bluzeczka w groszki z fantazyjnym wiązaniem - coś pięknego!! No i mała czarna jest śliczna ![]() Płaszczyk... nawet bym się nie porwała a Tobie tak elegancko wyszedł! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ależ mi się spodobała ta wstawka z koronki. Czy ona jest naszyta na dzianinę ?
|
23 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.