23 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Przecież napisałam, skąd jest wykrój na czerwoną sukienkę... ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetnie Ci wyszło. I to od razu za pierwszym podejściem. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kupiłam owerlok i pokochałam dzianiny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super te rzeczy, matrioszko!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A NIE MÓWIŁAM!!!!DZIANINY POKOCHANE!Cieszę się bardzo.Kolejne ciuszki super!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pięknie Ci wyszła ta bluzka w kropeczki, że ach i och. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mnie też fason i kropeczki- urzekły ! ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
obejrzałam wszystko i szyjesz super, Wielkie Brawa dla Ciebie
![]() |
|
Dziękuję za komplementy ![]() Trinny, pokochane, bo owerlok kupiony ![]() ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Matrioszko!
Trochę Ci gratuluję, a trochę zazdroszczę tego overlocka... ![]() No, oczywiście głównie zacięcia do nowej maszynerii! ![]() Ciuszki świetne, pomysłowe, nietuzinkowe i starannie uszyte, jak to u Ciebie! ![]() Ale żeby była pełna jasność - nie zazdroszczę Ci złośliwie! Podobnie, jak wszystkim posiadaczom overlock'ów. Kiedyś też sobie sprawię! ![]() A wtedy będę Wam marudził... I to jak! ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
23 strony: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.