Wersja do druku

5 stron: < 1 2 3 4 5 >

Zaaklimatyzowany
A najważniejsze, że będzie ;) Marzy mi się luksus takiej szafy, żeby móc na zapas tkanin kupować, ale na razie tak dobrze nie ma i trzeba na bieżąco, co pewnie korzystnie wpływa na mój budżet :) Pochwal się, jak już wszystko będzie zmontowane! :D
Administrator
Tak, półka a właściwie półki są w trakcie robienia. Zamówiliśmy półeczki w stolarni, szybko się uwinęli, ślubny pomalował wszystko bejcą i dziś będzie wielkie wiercenie. Ale zanim ślubny zamontuje półki to musi położyć tapetę na ścianę bo gładź pękła w jednym miejscu i nie fajnie to wygląda. O zawsze to jakaś nowość w starym pomieszczeniu :)

Makosza a żebyś wiedziała - przynajmniej nie chomikujesz tkanin i nie zawalasz sobie mieszkania kuponami. To wcale złe nie jest. Podczas przeprowadzki do nowej szafy muszę pozbyć się wszystkiego w czym nie chodzę bo potem wisi to miesiącami i latami i niepotrzebnie zajmuje miejsce.

* Susanna szyje - mój blog :)

Krawiec-Filozof
Szczerze mówiąc to już mi to snu z powiek nie spędza, co będzie to będzie :)
O! I to mi się idzie podobać! :D I to jest prawidłowe podejście!
Nie ma to, jak nabranie dystansu...:)
Na pewno będzie ślicznie! W końcu lamówkę do sukienki mąż wybrał dobrze, prawda?:)
Jak sama pisałaś - życie weryfikuje zamierzenia, ale to nie znaczy, że od razu musi być źle:)
Nawet, jeśli będzie troszkę inaczej, niż sobie wymyśliłaś, to przyzwyczaisz się szybko. Szczególnie teraz, kiedy masz na głowie (i nie tylko) tyle o wiele ważniejszych rzeczy:)
Za jakiś czas ciut się przybrudzi i nie będziesz już w ogóle zauważała różnicy, aż Stanisław zacznie przyprowadzać dziewczyny i nadejdzie czas na nowe meble...:)

Zbych
https://www.facebook.com/Zibiasz
Administrator
Zbychu lamówkę owszem sam wybrał ale miał do wyboru AZ 2 kolory: zieloną lub żółtą a tych odcieni płyt było... od groma ;) Ale trudno, najwyżej będzie miał to wypominane przez najbliższe lata :D

Administrator
Bezczelnie pochwalę się półkami na książki - dzieło rąk Ślubnego. Na tapetę uparłam się ponieważ gładź na ścianie ma pęknięcie a poza tym chciałam coś zmienić w wyglądzie pokoju :D Tapeta jest tylko za półkami i tak się zastanawiam czy nie wytapetować całej tej ściany na której wisi telewizor. Tym zajęłabym się osobiście bo Ślubny nie lubi tapetować a ja uwielbiam. Robota na kiedyś, po porodzie.

PS. Niestety nie było szans, żeby wszystkie nasze książki zmieściły się na tych kilku półeczkach.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Fajnie to wygląda :)
I nie dziwię się, że się wszystkie książki nie mieszczą.
Ja moje półki upychałam na maksa, wciskając książki aż po sam sufit. Dalej się nie dało XD
Bezczelnie pochwalę się półkami na książki - dzieło rąk Ślubnego. Na tapetę uparłam się ponieważ gładź na ścianie ma pęknięcie a poza tym chciałam coś zmienić w wyglądzie pokoju :D Tapeta jest tylko za półkami i tak się zastanawiam czy nie wytapetować całej tej ściany na której wisi telewizor. Tym zajęłabym się osobiście bo Ślubny nie lubi tapetować a ja uwielbiam. Robota na kiedyś, po porodzie.

PS. Niestety nie było szans, żeby wszystkie nasze książki zmieściły się na tych kilku półeczkach.
No byłoby dziwne, gdyby się zmieściły! :) I jeszcze ten pilaster w rogu zabiera powierzchnię... Pochwal ślubnego, bo się sprawił!:)
Widzę, że macie stylowe wnętrza! To jest to zachodnie skrzydło, czy baszta południowa? :)
A ta Smiena 8M na półce to działająca??? Toż to zabytek!

Zbych
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Stylowo, podoba mi się.
Stara Gwardia
Półki pierwsza klasa - gratulacje dla Ślubnego, a i tapeta przyciąga wzrok (ja uwielbiam takie "zamkowe" wzory, choć w domu wszystkie ściany białe;))
Dziękuję, dziękuję - przekażę graty Ślubnemu ;)

Zbychu to baszta południowa ;)
Smiena chyba działa ale głowy nie dam. Mamy dwie takie w twardym etui. Póki co robią za ozdobniki ;) Ślubny gada, że raczej powinny działać.

5 stron: < 1 2 3 4 5 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.