Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A najważniejsze, że będzie
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Tak, półka a właściwie półki są w trakcie robienia. Zamówiliśmy półeczki w stolarni, szybko się uwinęli, ślubny pomalował wszystko bejcą i dziś będzie wielkie wiercenie. Ale zanim ślubny zamontuje półki to musi położyć tapetę na ścianę bo gładź pękła w jednym miejscu i nie fajnie to wygląda. O zawsze to jakaś nowość w starym pomieszczeniu ![]() Makosza a żebyś wiedziała - przynajmniej nie chomikujesz tkanin i nie zawalasz sobie mieszkania kuponami. To wcale złe nie jest. Podczas przeprowadzki do nowej szafy muszę pozbyć się wszystkiego w czym nie chodzę bo potem wisi to miesiącami i latami i niepotrzebnie zajmuje miejsce. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
O! I to mi się idzie podobać! ![]() Nie ma to, jak nabranie dystansu... ![]() Na pewno będzie ślicznie! W końcu lamówkę do sukienki mąż wybrał dobrze, prawda? ![]() Jak sama pisałaś - życie weryfikuje zamierzenia, ale to nie znaczy, że od razu musi być źle ![]() Nawet, jeśli będzie troszkę inaczej, niż sobie wymyśliłaś, to przyzwyczaisz się szybko. Szczególnie teraz, kiedy masz na głowie (i nie tylko) tyle o wiele ważniejszych rzeczy ![]() Za jakiś czas ciut się przybrudzi i nie będziesz już w ogóle zauważała różnicy, aż Stanisław zacznie przyprowadzać dziewczyny i nadejdzie czas na nowe meble... ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Administrator
![]() |
|
Zbychu lamówkę owszem sam wybrał ale miał do wyboru AZ 2 kolory: zieloną lub żółtą a tych odcieni płyt było... od groma ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Bezczelnie pochwalę się półkami na książki - dzieło rąk Ślubnego. Na tapetę uparłam się ponieważ gładź na ścianie ma pęknięcie a poza tym chciałam coś zmienić w wyglądzie pokoju ![]() PS. Niestety nie było szans, żeby wszystkie nasze książki zmieściły się na tych kilku półeczkach. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie to wygląda ![]() I nie dziwię się, że się wszystkie książki nie mieszczą. Ja moje półki upychałam na maksa, wciskając książki aż po sam sufit. Dalej się nie dało XD ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No byłoby dziwne, gdyby się zmieściły! ![]() ![]() Widzę, że macie stylowe wnętrza! To jest to zachodnie skrzydło, czy baszta południowa? ![]() A ta Smiena 8M na półce to działająca??? Toż to zabytek! Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stylowo, podoba mi się.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Półki pierwsza klasa - gratulacje dla Ślubnego, a i tapeta przyciąga wzrok (ja uwielbiam takie "zamkowe" wzory, choć w domu wszystkie ściany białe ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję, dziękuję - przekażę graty Ślubnemu ![]() Zbychu to baszta południowa ![]() Smiena chyba działa ale głowy nie dam. Mamy dwie takie w twardym etui. Póki co robią za ozdobniki ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.