Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam Chciałam się pochwalić swoimi dziełami jakie udało mi się uszyc dla mojej córeczki. Proszę o oceny i uwagi.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A takie sukienki uszyła dla siebie
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak Ci dobrze, Brzewo, i Joli też, i innym, co macie córeczki
![]() ![]() jestem zachwycona dziełami ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo mi się podobają
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witam Brzewo najbardziej podoba mi sie tzrecia sukieneczka a bardzo podobną jak twoja druga sukieneczka szyłam przed świetami dla mojej córeczki. Powiedz z jakich form korzystasz, czy moze sama je robisz na podstawie jakiejś książki?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witam Brzewo najbardziej podoba mi sie tzrecia sukieneczka a bardzo podobną jak twoja druga sukieneczka szyłam przed świetami dla mojej córeczki. Powiedz z jakich form korzystasz, czy moze sama je robisz na podstawie jakiejś książki?
|
|
Administrator
![]() |
|
Alez pięknie szyjesz! Mnie najbardziej podoba się sukieneczka w kratę z kokardą. Ale inne Twoje dzieła sa równie urocze, widać ze wkładasz w nie wiele serca ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
witaj brzewo ! dla mnia najladniesze twoje wykonanie , to ta słodka w kropeczki bluzeczka. Przez ciebie, przynajmniej podobną, uszyję swojej 1,5 rocznej córciuli. Ślicznie szyjesz i widać ,że jesteś bardzo dokładna.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
BRZEWO! PIĘKNIE POSZYŁAŚ wszystko takie ładne i kolorystycznie dobran córcia pewnie ZADOWOLONA
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładnie szyjesz brzewo!!!!Sukienki bardzo mi się podobają-wszystkie!!!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.