71 stron: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwaga, uwaga! Tym razem to JA POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY!
Zgłosiłam się do konkursu na Szyciowy Blog Roku 2012 i teraz POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY bo konkurencja jest zażarta. Głosowanie jest DARMOWE i bardzo proste. Wystarczy wejść na www.szyciowyblogroku.pl/zgloszone-blogi/, wpisać maila i kliknąć "Głosuj" obok nazwy mojego bloga. Za każdy głos bardzo dziękuję smile. Wśród głosujących zostanie rozlosowanych 50 poradników Łucznika: "Proste i modne szycie", "Uszyj w jedno popołudnie" oraz "Patchwork krok po kroku". Dodatkowo na Facebookowej stronie konkursu można wygrać 3 maszyny ANNA 510. Czyż nie warto spróbować? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka z asymetryczną górą ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczny materiał ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka prześliczna! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratuluję wygranej!!!Sukienka prześliczna!!!Pozdrawiam!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ![]() Trochę się ostatnio obijałam forowo i blogowo ale mam 2 nowe sukienki ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi się podoba ten fason! i Twoje wykonanie!
Dekolt wydaje mi się trudny. To mnie zniechęca. --- Ostatnio edytowane 2013-04-28 17:18:15 przez brummig --- ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O ten niebieski kolorek cudny
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładne sukieneczki!!!Śliczne kolorki!
|
71 stron: « < 48 49 50 51 52 53 54 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.