71 stron: « < 50 51 52 53 54 55 56 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Przepięknie szyjesz - napatrzeć się nie mogę...
Ale chyba najbardziej urzekły mnie te ....torby ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zarówno model jak i kolor bardzo mi się podobają. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Suknia jak marzenie, a kolor najpiękniejszy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
grafitowa sukienka maxi z ćwiekami
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
podziwialam ja juz na Twoim blogu - bardzo mi sie podoba!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ćwieki bym sobie darowała, albo zamieniła na coś innego, ale sukienka poza tym bardzo fajna. Wygląda na wygodną. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ![]() Kobaltowo-kanarkowa maxi kiecka z dzianiny uszyta dla mojej przyjaciółki Doroty: ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak bardzo elektryzujące połączenie kolorów jest w ostatniej sukience, że aż samemu się człowiek rwie by szyć
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne ekspresyjne połączenie kolorów ![]() ________________________________________________________
|
71 stron: « < 50 51 52 53 54 55 56 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.