Świeżynek
![]() |
|
Oj oj coś mi się tu zawiesiło i nagle wyszły 2 takie same posty więc jeden edytuje na różowo
![]() Różowy ma coś w sobie ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-02-24 21:15:20 przez mag --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja również nie znoszę wszywać kołnierzy,przyznam się że zawsze mam z nimi kłopot może dla tego że jest przy nim tyle pracy,ale jak to mówią cierpliwość popłaca,więc życzę cierpliwości w końcu za którymś razem musi wyjść
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak, tak cierpliwość podczas szycia bardzo wskazana
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najważniejsza jest pasja .A Ty ją posiadasz ...bolerko dla córki ,matka B,i tunika najbardziej mi się podobają ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
|
|
Ostatnio uszyłam sobie płaszczyk, sami oceńcie jak wyszedł
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładnie wyszedł!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
No no no - super płaszczyk!! Lubie dwurzędowe zapięcia (mogą być tylko w formie ozdobnika ale jakoś lubię je po prostu) ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Edyto, a na jakiej maszynie szyłaś płaszcz? Zrobiłaś to świetnie, a nie każda maszyna i "czynnik ludzki" są w stanie szyć grubsze materiały i więcej warstw.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kołnierz w płaszczyku zajefajny. uwielbiam kołnierzyk postawiony na stójce i klapeczki.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję wam bardzo za pochwały,prawdę mówiąc to dzięki wam i forum zaczęłam znowu szyć
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.