28 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
|
|
Zanim kupiłam nową maszynę miałam wielki dylemat,jest tyle firm na rynku i każda swoje chwali więc kierowałam się ceną i jakie maszyna ma funkcje,moja nowa ma 32 ściegi,automat do robienia dziurek pod wymiar guzika,ściegi owerlokowe otwarty i zamknięty,ściegi do materiałów elastycznych,ściegi dekoracyjne,w sumie 70 funkcji .Kosztowała niecałe 800.00 zł.Jak na razie jestem bardzo zadowolona a co będzie dalej czas pokaże ,świetnie się na niej szyję dzianinę jestem w trakcie szycia dwóch bluzeczek z dzianiny jak skończę na pewno pokażę
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Edytko - a starą maszynę zostawiasz sobie? ![]() ![]() Test zaliczony na nowej,całkiem ładnie Ci to wyszło. Z podkoszulka starczyło na spódniczkę dla Ciebie - ale fajnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kora stara maszyna oczywiście zostaje bo świetnie sobie radzi z grubymi i ciężkimi materiałami świetnie też wszywa zamki do spodni i kurtek a nowej to trochę szkoda na takie tyranie,a spódniczka z podkoszulka nie dla mnie tylko dla mojej córki,dla mnie materiału było za mało no chyba że wstawiłabym kliny z rękawków
![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratuluję maszyny i nowych uszytków! Tu - prowizja dla Manuskrypta ![]() Golnę sobie likieru, bo twoją maszynę trzeba ochrzcić, żeby nie skrzypiała ![]() Golnięte!!! ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Fajnie Aniu że golnęłaś za moją nową maszynę w końcu jest z kim opić nowy nabytek,to ja golnę lampkę wina i idę po psa który biega jeszcze po podwórku
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szkoda,że mnie tu nie było jak opijałyście maszynę ![]() ![]() Dziś sobie golnę kieliszeczek naleweczki z aronii ale nieco później ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
To ja z Wami golnę ale tylko kakao ewentualnie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Noto znowu wieczorem będziemy golnięte
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeny, tyle ma funkcji ta Twoja maszyna, chyba sobie golnę...
To może jednek nie Elna, tylko taka jak Twoja dobra dla mnie będzie. Interesuje mnie właśnie taka w granicach 700-800zł ale dobrze szyjąca dzianiny i strecze. Jak uszyjesz zrób zdjęcie zwłąszcza w miejscach w których się obrzuca lub podwija. A za zdrowie i długi żywot maszyny też wypiję! Przyjrzałam się tym spódniczkom, rzeczywiście podwinięte jak przez owerlock!!!!!!!!! --- Ostatnio edytowane 2011-04-10 11:47:46 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wczoraj wieczorem golnęłam za tę twoją maszyne, a dzisiaj boli mnie głowa
![]() |
28 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.