28 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Administrator
![]() |
|
Serdecznie gratuluję nowej maszyny. Witamy w rodzinie Husqvarny ![]() Spódniczki słodziutkie, szczególnie ta pistacjowa bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Vanessa, to ile Ty sobie golnęłaś?ha,ha ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Vanessa to nawet ja nie opiłam maszyny tak ostro
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Jest nas kilka - posiadaczek Husqvarny. Ja mam Emeralda 116 i 183
|
|
Stara Gwardia
|
|
Xanti czy jesteś zadowolona z maszyny jak długo już nią szyjesz?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Emeralda 116 mam chyba z 5 lat, raz miałam ją w naprawie przez zablokowaną stopkę do falbanek, ale to nie była wina maszyny, więc można powiedzieć, że pracuje bezawaryjnie. Obecnie jest na urlopie, bo szyję Emeraldem 183. Zakochałam się w jej ściegach ozdobnych. Szyję na niej od roku i jestem zadowolona
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A dzieci szybko rosną ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ha ja chyba wogóle jej nie mierzyłam tylko poleciałam wg standardowych rozmiarów jakie nosiła więc pewnie już po ptakach....aleeee TADAAAA mam młodszą córunię która jeszcze z rok musi na ten żakiecik poczekać więc jest szansa że zdążę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zawsze możesz postarać się o jeszcze młodszą....jak nie zdążysz przez rok uszyć żakieciku ________________________________________________________
|
28 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.