Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam ponownie..
Ostatnio rzadko tu bywam, ale jak już jestem, to zawsze przesiedzę dobrą godzinę i patrzę, czytam, podziwiam.. No i tym razem dodam coś od siebie. Szyję głównie dla siebie, ale ostatnio koleżanka poprosiła mnie o uszycie sukienki na wesele. Nie mogłam jej odmówić ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajnie ci to wyszło!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna sukieneczka, świetnie ci wyszła! naprawdę super!!! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ładna, lubię koronki, ale dla mnie jeszcze nie czas na szycie takich cudeniek ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Kurczę, padłam... kiedy ja będę umieć szyć na takim poziomie? ;D
Świetnie wyszły te koronki, więc niepotrzebnie się bałaś! ![]() ![]() ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka piękna.GRATULUJĘ!Do odważnych świat należy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Sukienka super! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
masz bardzo fajne, nietuzinkowe projekty i widać ogromne postępy (przejrzałam strony Twojego wątku od początku i naprawdę to widać!). Gratuluję! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję! No tak, więcej praktyki i jakoś lepiej wszystko idzie
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.