Świeżynek
![]() |
|
Nie posiadam żadnego doświadczenia oprócz tego, czego nauczę się sama metodą prób i błędów więc z przyjemnością przyjmę wszystkie uwagi, nawet te "ostre"
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super! Te sukienki są śliczne, i ten top z ostatniego zdjęcia bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dizękuję, sukienki szyje mi się najlepiej
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No! I całkiem sprytnie sobie poradziłaś!
Ale gdybyś tylko napisała na forum, że potrzebujesz taki wykrój - znalazłoby się co najmniej kilka. Niedawno nawet przesyłałem komuś kilka wzorów gorsetów i korsarek. ![]() Spróbuję odszukać ten wpis. Pamiętaj zawsze o forum! Nie masz pomysłu? Na forum! Złamiesz paznokieć? Na forum! Chce Ci się spać? Na forum! Szukasz czegoś bez skutku? Na forum! Śmiało! Od tego to forum jest! ![]() Działaj dalej i popracuj nad wszywaniem suwaków. Idzie Ci nieźle, bo nie boisz się szycia. A to ważne! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Administrator
![]() |
|
Pasję tutaj faktycznie widzę - i to najważniejsze ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zibiasz, następnym razem trochę bardziej ruszę głową i zwrócę się tutaj, dzieki za wsparcie
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Świetne rzeczy. Najbardziej podoba mi się miętowa sukienka ![]() Podziwiam za samodzielne przygotowywanie wykrojów na takie rzeczy na początku nauki szycia. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Masz świetny styl, baardzo mi się podoba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wpadła mi w oko mietowa sukienka i z paseczkiem. Śliczne
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam !
![]() Od dłuższego czasu jestem tu raczej tylko czytelnikiem, ale dziś postanowiłam przemówić ![]() Ostatnio uszyłam sukienkę ze starej kurtki "skórzanej" i materiału w ten fajny wzorek oraz PIERWSZE W ŻYCIU SPODNIE!! ![]() wiem, że wyczyn to pewnie żaden, ale jestem z nich dumna, może to i mało skromne.. ![]() Choruję jeszcze tylko na zakup overlock'a, żeby wykończenia były ładniejsze.. ![]() Pozdrawiam ! ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.