Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Zibiasz- nie jest uszyta z gotowej rzeczy.Po prostu robiłam ją wg własnego uznania.. i W moim mieście nie ma kursów ani nie znam żadnej krawcowej , która by mi co nieco pokazała i nauczyła. Z książek mało co kumam, jeśli nie znam nazewnictwa "fachowego " to nie pomagają. Ubrania z burdy zawsze są na mnie za duże, a zmniejszanie raczej mi nie wychodzi..Stąd wiele niedociągnieć i nieprawidłowości w tych rzeczach. Narazie tylko szuję to bo daje mi to dużo "radości". Liczę, że uda mi się wybrać na ciekawy kurs kroju i szycia.
Dziękuję za opinie ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Nooo, jeśli to faktycznie szycie intuicyjne - to wielkie brawa! ![]() Nie zrażaj się, tylko ćwicz dalej! To najlepsza droga! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Chciałabym się pochwalić kolejną rzeczą , bardzo dziewczęcą i wiosenną wg mnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ASymetryczna baskinka jest bardzo ładna, ostatnia sukienka też ! gratuluję
Szara prosta sukienka też bardzo fajna ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-03-31 12:49:51 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rzeczywiście sukienka urocza! Idealna na to słoneczko, które ostatnio u nas panuje ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
"magdiczka" Dziękuję
Rozprułam swoją zwykłą prostą bluzkę i dalej sama kombinowałam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetnie kombinujesz ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
<changela >
Polecam, ten krój dobrze się nosi, jest wygodny. Za równo dla rozmiaru 36 jak i 44 bo w takim też była, szara i jest noszona ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
najpierw muszę wrócić do figury sprzed ciąży ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajna sukienka ![]() Kombinatorstwo w szyciu jest bardzo cenione ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.