Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witajcie.
Zaczęło się od szortów przerobionych ze starych dżinsów... potem mi się spodobało i tak powoli uczę się co nieco tworzyć. Więcej na -> justinazcreate.blogspot.com --- Ostatnio edytowane 2013-08-21 17:43:17 przez justinacreate --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Następna powstała bluzeczka z baskinką asymetryczną ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W końcu nadszedł czas na taką, która mi się nocami śniła...i niby były dostepne podobne, ale dla mnie żadna nie pasowała. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i od tej pory jeszcze bardziej chce robić więcej i więcej ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ładna ta sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Szorty fajne, ładny mają kolor, ale dla mnie zdecydowanie za krótkie
![]() Sukienki obie nie mój kolor, ale całość mi się podoba. Czy sukienka nie odcina Ci biustu? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne ciuchy uszyłaś :] ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Yadira
Czy sukienka nie odcina Ci biustu? Yadira w jakim sensie?, nie wiem co dokladnie masz na myśli? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Czy nie "bułkuje", tzn czy dekolt nie uciska biustu i nie odcina go?
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Zastanowiła mnie ta bluzeczka, ponieważ nareszcie widzę właściwe zastosowanie baskiny.
Strasznie mnie drażnią baskinki wszyte tuż pod biustem. Czy naprawdę dziewczyny tego nie widzą, jak to koszmarnie deformuje sylwetkę??? Tu baskina jest wszyta tam, gdzie powinna być, aby spełniać swą programową rolę falowania na rozkołysanych biodrach. Jednak widzę też, że chyba ta bluzeczka była przerobiona z jakiejś gotowej rzeczy? Nie tam, żebym się czepiał, bo wygląda poprawnie, ale dostrzegam różnicę pomiędzy wszyciem lamówki, a np. bocznymi szwami i koronkowym paskiem. Czy to tylko z powodu nie zaprasowanych szwów? Tak poza tym to jest O.K. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak jest delikatnie za mały. To mój pierwszy uszytek,a nie mam nawet żadnych podstaw krawiectwa, dlatego wszystko powstało wg "intuicji" i tego co udało mi się znaleźć w internecie.. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.