Stara Gwardia
![]() |
|
Wiosenna , słodka i urocza.
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
<Gosia67>
Tak, taki był zamysł,na "słodko" jak tylko zobaczyłam ten materiał ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tym razem spódnica, pewnie każdemu znana, bo spódnice z szyfonu pojawiły się już pewnie ze 2 sezony temu. Jednak ja uwielbiam kiedy wieje plącząc się miedzy nogami i przyjemnie "chłodzi" dlatego są ganialne na gorące dni. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna spódniczka, też muszę sobie uszyć, ale dam podszewkę na całą długość, mam trochę więcej lat niż Ty
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
<Gosia67>
Pewnie, że z dłuższą podszewką też będzie super, bo zwiewne spódnice są mega przyjemne w noszeniu ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W długich spódnicach można się poczuć jak księzniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super spódnica, w sam raz na tą piękną pogodę za oknem ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Takie długie spódnice z szyfonu są rzeczywiście genialne na lato. Szyłem kilka w zeszłym roku, ale z dłuższą podszewką. Mnie osobiscie bardzo się podobają, są takie kobiece....
A Twoje usztki są świetne !! Mnie szczególnie przypadła do gustu ta różowa sukieneczka, krojona chyba z pełnego koła. Takie sukieneczki są prześliczne, takie w 100 % dziewczęce, uwielbiam szyć takie sukienki, nieraz się trafiają do szycia. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
<Wojtek>
Dla mnie ta podszewka jest delikatnie za długa:P i jak faktycznie przyjdzie czas tą ją skrócę. Jestem niska więc taka szyfonowa to jedna z niewielu możliwości na noszenie przeze mnie długiej spódnicy czy sukni ![]() Tak ta pierwsza różowa sukienka była szyta z pełnego koła. Ten krój u większości dziewczyn i kobiet wygląda uroczo ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Biała sukieneczka ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.