294 strony: « < 149 150 151 152 153 154 155 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
no tak... a ja nawet nie wiedziałam, że taka stopka jest
![]() ojej, ten singer jest... cudny! nie mogę go wprawdzie znalezc w żadnym sklepie, żeby zobaczyć wszystkie ściegi, ale to co wygrzebałam jest... wspaniałe! ktoś go może miał/ma i może skrobnąć? Aniu, jesteś Aniołem! ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
właśnie... gdzie kupić tą maszynę?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ten Singer nie ma regulacji docisku stopki. Czeremcha uważa, że to rzecz mało istotna, moim zdaniem jest ważna.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
nigdy nie używałam docisku stopki. jak mi szwaczka ustawiła, tak było i na bawełnach i na polarach i na satynie... nie wiem do końca do czego jest to potrzebne
![]() ale i tak nie wiem gdzie kupić tego singera ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
http://www.oleole.pl/maszyny-do-szycia/singer-quantum-stylist-9960.bhtml?from=ceneo&p=2089.00&cr=0#opis
pisze,ze docisk jest ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To przepraszam za wprowadzenie w błąd.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
a czy jakiś sklep specjalizujący się w maszynach oferuje tego Singera? chciałabym możliwie kupić na miejscu, dlatego ucieszyło mnie, że Strima w Łodzi oferuje Ballerinę. a tego Singera nie mogę znalezc w żadnym sklepie specjalistycznym, a mam ogromną ochotę go obejrzeć dokładniej.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
http://www.euro.com.pl/maszyny-do-szycia/singer-quantum-stylist-9960.bhtml?from=ceneo&p=2090.00&cr=0 ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
tam są wykwalifikowani sprzedawcy? powiedzą mi coś więcej niż jest napisane na kartce? myślałam, że w takich miejscach jest raczej ciężko z doradztwem.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
nie wiem
ale w innych sklepach nie znalazlam moze w serwisie singera cos wiecej powiedza ________________________________________________________
|
294 strony: « < 149 150 151 152 153 154 155 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.