294 strony: « < 56 57 58 59 60 61 62 > »
Świeżynek
![]() |
|
Wiedziałam Aniu, że na Twoją pomoc będę mogła liczyć, dziękuję
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
dzwoniłam dziś na infolinie Lidla (800 - 507 777) i miła pani mi powiedziała, że mogą przesłać z magazynu do wskazanego sklepu maszynę SilverCrest!
![]() ![]() ja za to mam teraz ostateczną wątpliwość: SilverCrest czy Singer 4210? Ma ktoś jakieś podpowiedzi? |
|
Stara Gwardia
|
|
Troszkę podrożała ![]() Jak Silverka się zepsuje to Lidl od ręki zwraca pieniądze. --- Ostatnio edytowane 2012-11-12 19:11:24 przez mamamarta55 --- --- Ostatnio edytowane 2012-11-12 19:15:33 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Kiedy szukałam swojej maszyny, to widziałam silvercresta na tablicy za 250 PLN.
Nie wiem, czy moge podać na forum link... |
|
Świeżynek
![]() |
|
Gabi, a może link poprzez wiadomość? <prosi>
dzięki ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Już wysłałam wiadomość
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
dziękuję bardzo kochana
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zdecydowałem się na SINGER 4411 czy ktoś może polecić gdzie go kupić w jak najniższej cenie i w miarę z jak największą ilością dodatków
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie
Dla wszystkich poszukujących Silverka informuję, iż jest dostępny w W-wie w sklepie przy Trasie Toruńskiej na wysokości między CHTargówek a CH Marki. Adres jest chyba Przy Trasie... Cena niecałe 300zł (jakas promocja). Pozdrawiam! |
|
Świeżynek
![]() |
|
Kochane Kobietki
![]() Jak się cieszę, że Was tu znalazłam ![]() ![]() ![]() Modele to: Milena, Kinga lub Maryla. Czy któraś z szanownych Forumowiczek lub szanownych Forumowiczów, posiada taką to maszynę i może się podzielić opiniami? Aaaa....co ja będę szyć: wiosenne i letnie sukienki/spódnice(cienka bawełna), małe przeróbki, wszywanie zamków, patchworki i oczywiście Tildy (zakochana w nich jestem, że aż dziwne to przy moim wieku ![]() Bardzo mi miło się z Wami przywitać i zostać na dłużej ![]() Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli! |
294 strony: « < 56 57 58 59 60 61 62 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.