Wersja do druku

294 strony: « < 56 57 58 59 60 61 62 > »

Świeżynek
Wiedziałam Aniu, że na Twoją pomoc będę mogła liczyć, dziękuję :) Jesteś bardzo pomocna na tym forum! pomyślę jeszcze nad tymi maszynami, dam znać potem co wybiorę. A jeśli ktoś zna / szyje na tych maszynach, które wymieniłam, będzie super jeśli też się wypowie. serdecznie pozdrawiam :)
Świeżynek
dzwoniłam dziś na infolinie Lidla (800 - 507 777) i miła pani mi powiedziała, że mogą przesłać z magazynu do wskazanego sklepu maszynę SilverCrest! :) Tak więc dziewczyny - jeśli któraś marzy o tej maszynie to są szansę by ją mieć! :)za 379 zł.

ja za to mam teraz ostateczną wątpliwość: SilverCrest czy Singer 4210? Ma ktoś jakieś podpowiedzi?

Stara Gwardia
dzwoniłam dziś na infolinie Lidla (800 - 507 777) i miła pani mi powiedziała, że mogą przesłać z magazynu do wskazanego sklepu maszynę SilverCrest! :) Tak więc dziewczyny - jeśli któraś marzy o tej maszynie to są szansę by ją mieć! :)za 379 zł.

ja za to mam teraz ostateczną wątpliwość: SilverCrest czy Singer 4210? Ma ktoś jakieś podpowiedzi?

Troszkę podrożała:szok:
Jak Silverka się zepsuje to Lidl od ręki zwraca pieniądze.

--- Ostatnio edytowane 2012-11-12 19:11:24 przez mamamarta55 ---

--- Ostatnio edytowane 2012-11-12 19:15:33 przez mamamarta55 ---
Zaaklimatyzowany
Kiedy szukałam swojej maszyny, to widziałam silvercresta na tablicy za 250 PLN.
Nie wiem, czy moge podać na forum link...
Świeżynek
Gabi, a może link poprzez wiadomość? <prosi>
dzięki :)
Zaaklimatyzowany
Już wysłałam wiadomość :okok:
Świeżynek
dziękuję bardzo kochana :)
Świeżynek
Zdecydowałem się na SINGER 4411 czy ktoś może polecić gdzie go kupić w jak najniższej cenie i w miarę z jak największą ilością dodatków :)
Świeżynek
Witam serdecznie
Dla wszystkich poszukujących Silverka informuję, iż jest dostępny w W-wie w sklepie przy Trasie Toruńskiej na wysokości między CHTargówek a CH Marki. Adres jest chyba Przy Trasie... Cena niecałe 300zł (jakas promocja).
Pozdrawiam!
Świeżynek
Kochane Kobietki :)! Panowie też :P

Jak się cieszę, że Was tu znalazłam:). Otóż tydzień temu zamarzyło mi się, że będę szyć, a jakże:)! Chociaż w tej kwestii jestem zielona jak wiosenna trawa na łące, to jednak mój zapał nie stygnie a wręcz przeciwnie:). I problem - brak maszyny. Ale szperam po neciku wytrwale. Mój wybór padł na maszynę Łucznika taką do 400 zł, ponieważ chwilowo nie pracuję i na więcej sobie nie pozwolę <beczy>.
Modele to: Milena, Kinga lub Maryla.

Czy któraś z szanownych Forumowiczek lub szanownych Forumowiczów, posiada taką to maszynę i może się podzielić opiniami?

Aaaa....co ja będę szyć: wiosenne i letnie sukienki/spódnice(cienka bawełna), małe przeróbki, wszywanie zamków, patchworki i oczywiście Tildy (zakochana w nich jestem, że aż dziwne to przy moim wieku :) ).

Bardzo mi miło się z Wami przywitać i zostać na dłużej:).
Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli!

294 strony: « < 56 57 58 59 60 61 62 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.