16 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Sympatyczny bardzo!!! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuje za wszystkie miłe słowa    Tym razem w końcu dorobiłam się zdjęć spodni. Zdjęcie materiału już zamieszczałam. Przyznaje się bez bicia że zdjęcia nie pokazują spodni z każdej strony, bo "sesja" tak do końca tego nie przewidywała. Ale ogół widać   więcej zdjęć.. na blogu ;P ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Fajne i z ciekawego materiału ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Fajne w sam raz dla młodej dziewczyny żeby nie powiedzieć laski!!! | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Widać, widać! Widać, że fajnie leżą i dobrze się w nich czujesz!
 Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Administrator
  |  | 
| Jej ale na tych zdjęciach przypominasz mi moją koleżanka - normalnie jesteście tak do siebie podobne   spodnie fajowe, takie "na czasie". Fajnie w nich wyglądasz  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Sprawiłam sobie kieszonkę na łóżko, żeby mieć wszystko pod ręką, bez schodzenia z łóżka(piętrowego)   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Kieszonki to świetny pomysł i bardzo praktyczny. Ja uszyłam podobne dla mojej córeczki jak się urodziła, aby wszystkie niezbędne przedmioty były w zasięgu ręki.
 pozdrawiam ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Bardzo fajna i pomysłowa kieszonka   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 I jeszcze przez całą podstawówkę   ) To skłania do szycia właśnie ,tak jak nietypowe rozmiary ________________________________________________________ | 
16 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook