16 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| O jej! No do takiego malowania to już trzeba mieć talent prawdziwy! 
 Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| W komputerze miałam zdjęcie takiego tygrysa na bluzce, więc malowałam zerkając   Także nie jest to chyba taki talent   W każdym razie, dziękuję bardzo  ) ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| ale czad    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| świetny ten tygrys!    | |
| Administrator
  |  | 
| 
 Zgadzam się   Dla mnie to wyższa szkoła jazdy - bardzo efektowna bluza, bardzo! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wow ależ piękny tygrys lecę na bloga co by podziwiać ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| nawet podglądając trzeba mieć talent żeby takie cudo namalować   wielki ukłon dla Twojego talentu  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję bardzo za wszystkie ciepłe słowa   Jest to motywujące i bardzo miłe. Szykuje się kolejny zmalowany uszytek, muszę przyznać że mnie to uspokaja   Pozdrawiam! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Rzeczywiście tygrys odjechany   pięknie namalowany, to dopiero musisz być dumna zakładając tę bluzę   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Z bluzy jestem bardzo dumna   To w tym momencie chyba mój ulubiony uszytek. A tymczasem Klara przedstawia Wam sukienkę, taką luźną, bluzowatą  Z kolejnym malunkiem. Miała być imitacja drzewa poprzez wykorzystanie kobiety. Oczywiście też wykukane w necie. (Na blogu kilka zdjęć więcej, zapraszam  ) Pozdrawiam! --- Ostatnio edytowane 2012-11-18 15:15:13 przez Alto --- ________________________________________________________ | 
16 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook