| Stara Gwardia
  |  | 
| Postanowiłam rozpocząć tu mój wątek, bo mam ostatnio dużo zapału do szycia. Potrzebuje tylko troche wolnego czasu, a ferie już niedługo. Właśnie zrobiłam wykrój do sukienki i koszuli(tą będziemy szyć w szkole). Oprócz tego mam już materiał na spódnice... 
 Po prostu utworzenie tu 'mojego' wątku zmobilizuje mnie do tego żeby się za to wziąć i skończyć, a nie zacząć i z braku czasu odłożyć na później. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam    ________________________________________________________ | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Czekamy z niecierpliwością na Twoje krawieckie "dzieła". I nieważne czy jest to ciuszek skomplikowany (np. sukienka), czy prosty (np.spódniczka), najważniejsze aby szyć i szyć, bo tylko praktyka daje efekty. Można popełniać błędy, ale nie można się tym zrażać, a ponownie coś uszyć.
 Życzę powodzenia, | |
| Administrator
  |  | 
| No tak - własny wątek po podstawa   Mam nadzieję, że już niebawem zobaczymy twoje pierwsze dzieła   PS> Wystawiłam brochy na sprzedaż -> Susanna2 ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Czekamy z niecierpliwością na pokazik,   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jakoś ostatnio ciężko mi cokolwiek zrobić.
 Ale że przyszedł czas bali karnawałowych dzieciaków, to chciałam pokazać co udało mi się stworzyć. Skorupa, pancerzyk i przerobienie czapki to dzieło mojej cioci. Ja uszyłam zielony strój(wszywając pancerzyk) i apaszke. Oto strój Franklina: ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Ale fajne!! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Franklin! Sweet  !!! ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Superaśny Franklin!!!No i na pewno umie już liczyć i sznurować buciki!!! | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Bardzo uroczy Franklin gratuluję pomysłu  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 o, tak, umie też bawić się zabawkami i nie popsuć ich! - piękny strój. dla mnie bomba!  | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook