| Administrator
  |  | 
| Kapitalny kostium!! Prawdziwy żółwik ninja   A córa jaka zadowolona  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ciesze sie że się podoba. 
 To mój kuzynek   Ja jestem dopiero w 2 klasie technikum, więc nie mam dużych umiejętności kraiweckich, ale staram się i przede wszystkim to lubie   Pozdrawiam  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ale wyszło fajnieee   ) ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Super kostium bardzo ładnie uszyty  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| No cóż... tym razem, żeby nie robić wszystkiego na ostatnią chwile, zabrałam się za strój na bal karnawałowy wcześniej. Miała to być niespodzianka i.. udało się    Wojtuś w tym roku ma "fazę" na piratów. Jest i pirat   Uszyty przeze mnie strój składa się z koszulki z żabotem, kamizelki, spodni i pasa. ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Prawdziwy stuprocentowy pirat. Zadbałaś o wszystkie szczegóły. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ładny żółwik  a pirat - wypisz wymaluj z Karaibów  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Czapka narazie prowizoryczna, ale na bal karnawałowy będzie kupiona już prawdziwie piracka. 
 Dzięki  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Świetny strój!
 Czapka - bomba! Kulturalny pirat... Cóż, chłopiec pewnie nie czuje klimatu tej czapki do stroju pirackiego właśnie, ale dla dorosłego, na bal przebierańców - rewelacja! Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| świetne stroje, no i pomysłowość  jestem za szyciem rękami i nogami  dość już kupowania chińszczyzny, "Polacy nie gęsi"   wspaniale, że tak młoda osóbka przyczynia się do powrotu mody na szycie   ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook