16 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Twoja córka ślicznie wygląda w tym sweterku   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| super sweterek, i z przodu, i z tylu   A jak Ty mlodziusienko wygladasz! na tym zdjeciu to gora 15 lat    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wszystko świetne! I krój, i uszycie i wzór! No i modelka oczywiście też   ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Fred, jaka córka? :P Na wszystkich zdjęciach jestem ja   (prócz strojów karnawałowych gdzie jest mój kuzyn). No 15 nie mam, bo o całe 4 więcej  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| swietnie sie zakonserwowalas   Mnie tez zawsze odmladzano o kilka lat  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Bardzo ładny sweterek   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Hahah   Mnie właśnie zawsze postarzano. Tym bardziej przy moich 177cm wzrostu. Ciesze się że podoba Wam sie mój wyrób  Dziękuje. ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Ślicznie wyglądasz!Sweterek pikny! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jest i tunika z kremowej dzianiny. Tyle że moja wersja jest bez kieszeni, gdyż materiał był za cienki i brzydko prześwitywały. 
 Na blogu napisałam że troszke sie obiera, ale bardzo to nie przeszkadza, ale jak sie okazało - po wypraniu, nie dość ze zostawił wszystkie "kłaki" na rzeczach z pralki, to jeszcze czego nie dotknie to od razu staje sie białe...  Czy jest na to jakiś sposób? Można coś z tym zrobić czy nie ma szans? Wrzucam zdjęcie, reszta na moim blogu --- Ostatnio edytowane 2012-03-13 22:51:37 przez Alto --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Super  tuniczka! ________________________________________________________ Elwira | 
16 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook