Administrator
![]() |
|
Świetnie napisane! Poza tym jakość i wygląd tych strojów z Tesco czy innych hipermarketów jest zatrważająca. Takie byle co.
A tutaj mamy prawdziwego pirata - trzeba przyznać, iż ten młody pirat ma w sobie tyle uroku ze mogłabym go schrupać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
swieta racja! a zaprezentewane tu kostiumy sa sliczne i takie dopracowane ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też się z tym zgadzam, szycie sprawia dużo satysfakcji ![]() Dziękuje bardzo za tak miłe słowa. A Wojtuś owszem - do schrupania ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-22 12:15:39 przez Alto --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O kurcze żółwik świetny a pirat jeszcze lepszy a jak extra pozuje !!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aaaaa pirackie portki świetne! Fajne kostiumy ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pirat wymiata! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tym razem coś na mnie ![]() Sukienka z materiału dżinsopodobnego i koronki. Więcej informacji na moim blogu. --- Ostatnio edytowane 2012-03-04 14:31:24 przez Alto --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
niestety zdjęcia nie chcą się załadować ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-04 14:31:42 przez Alto --- Nie umiem usunąć tego wpisu :P Dzięki, faktycznie cierpliwość popłaca ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-03-04 14:33:15 przez Alto --- ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
musisz chwile poczekac ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukieneczka fantastyczna