| Administrator
  |  | 
| 
 Świetnie napisane! Poza tym jakość i wygląd tych strojów z Tesco czy innych hipermarketów jest zatrważająca. Takie byle co.
 A tutaj mamy prawdziwego pirata - trzeba przyznać, iż ten młody pirat ma w sobie tyle uroku ze mogłabym go schrupać  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 swieta racja! a zaprezentewane tu kostiumy sa sliczne i takie dopracowane   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Też się z tym zgadzam, szycie sprawia dużo satysfakcji    Dziękuje bardzo za tak miłe słowa. A Wojtuś owszem - do schrupania  --- Ostatnio edytowane 2011-12-22 12:15:39 przez Alto --- ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| O kurcze żółwik świetny a pirat jeszcze lepszy a jak extra pozuje !!!   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Aaaaa pirackie portki świetne! Fajne kostiumy    ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Pirat wymiata!   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Tym razem coś na mnie    Sukienka z materiału dżinsopodobnego i koronki. Więcej informacji na moim blogu. --- Ostatnio edytowane 2012-03-04 14:31:24 przez Alto --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| niestety zdjęcia nie chcą się załadować    --- Ostatnio edytowane 2012-03-04 14:31:42 przez Alto --- Nie umiem usunąć tego wpisu :P Dzięki, faktycznie cierpliwość popłaca  --- Ostatnio edytowane 2012-03-04 14:33:15 przez Alto --- ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| musisz chwile poczekac ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| sukieneczka fantastyczna  | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook