Stara Gwardia
![]() |
|
Czy na forum jest ktoś, oprócz Yadiry, z Poznania? Jakaś taka samotna szyciowo w tym mieście się czuję ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja jestem 50 km od Poznania. Grodzisk wita
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poznań-Jeżyce. Witam!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moje ukochane miasto Poznań a potem zaraz Kraków
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeśłi kogoś jeszcze tam nie ma, to zapraszam do grupy Poznań szyje https://www.facebook.com/groups/poznanszyje/. W najbliższą sobotę w Babki Cafe odbędzie się pierwsze poznańskie spotkanie szyciowe ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Wprawdzie moim ukochanym miastem oprócz Wawki jest Szczecin, bo tam mam najcudowniejszą gałąź rodzinki. I znam go prawie tak, jak Warszawę.
Ale w Poznaniu też mam bardzo fajną kuzynkę, która do niedawna mieszkała na osiedlu Rusa (obok Lecha) i kiedy wysiadało się z tramwaju na pętli, to napis na bloku był częściowo przysłonięty przez inny blok i widać było "OSIEDLE USA". ![]() Nie znam Poznania za dobrze, bo bywałem tam głównie służbowo na targach, ale kojarzy mi się fajnie. Szyjcie, Dziewczyniska! Szyjcie tak, aż igły się rozżarzą do czerwoności! ![]() Najlepszego! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pierwszą rzeczą którą nasz Zbych szuka po przybyciu do jakiegoś miasta to... jakiś tramwaj. Jest tramwaj - jest OK, teraz można załatwiać resztę spraw. Jestem przekonany, że na naszym kochanym Oberschlesien, czułby się wspaniale. Lini tramwajowych u nas tyle, że w pobliskim mieście musieli "machnąć" tramwaje na niebiesko, żeby ludzie orientowali się, że są już w gościnie u Kraka i jego oryginalnego pupilka smoka. No ale co tu dużo gadać, tramwaje rządzą.
G. --- Ostatnio edytowane 2014-02-09 10:14:38 przez Grześ --- ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
nosz w mordę
a u mnie ni ma ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Metra u nas na pewno nie zbudują, ale linię tramwajową z pewnością i do Ciebie położą. ![]() G. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stały Bywalec
|
|
Mamy na śląsku jedno bardzo znane miasto bez tramwai- Gliwice. Po co i dlaczego prezydent usunął tramwaje nie mam pojęcia. W zamian za to Gliwice oferują niecodzienny widok samochodu na torach tramwajowych ![]() ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.