Stara Gwardia
![]() |
|
jak milo slyszec ze starannie uszyte! ja juz sobie cos zaczynam zarzucac a tu taki koment ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ojej Ludwiku,ale to ładne!!!!Tak Susanna ma rację,że pięknie i starannie szyjesz!!!Twoje prace są bardzo dobrze wykonane,szycie estetyczne!!!Kolejny przykład,na to ,że POLAK POTRAFI!!!!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
heheh ![]() ![]() ![]() ![]() W nastepnej kolejnosci szyje gorset rokokowy oczywiscie ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-02-13 16:19:51 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fantastyczna i świetne odszycie ![]() z tego co zauważyłam to jesteś młodym chłopakiem więc tym bardziej podziwiam ![]() moim zdaniem te gorsety były fantastyczne i kobiety w nich wyglądały cudnie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak milo ze zgadzamy sie co do gorsetow:P ![]() mam 18 lat ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-02-13 19:47:11 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hahaha a czemu by nie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fantastycznie szyjesz,mam wrażenie ,że urodzileś się nie w tej epoce,wtedy to bys był Ludwiku zjedzony żywcem przez damy.
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hahahaha ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Oh piękna rzecz! Chciałabym taką w swej szafie. ________________________________________________________
Allure...
人は生まれ、人に生きて、人を亡くし、独りを知る。 愛は生まれ、愛と生きて、愛を無くし、愛に気付く。 |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziekuje:*:P ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.