Stara Gwardia
![]() |
|
ja też uwielbiam gorsety i do tego duże spódnice, bo przecież trzeba gdzieś schować to co się wyleje spod gorsetu po ściagnięciu talii z 70cm na 55cm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A nie lepiej to, co się wyleje, przemieścić do góry jakoś, tak bardziej w kierunku szyi? ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NO mi to by się przydało w kierunku biustu...
Ale też pieknie wszystko odszyte, tak równo i dokładnie. U mnie to wciąż jeszcze ściegi takie jak pijanego rowerzysty, wężykiem, wężykiem... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja to bym chyba wolała nadmiar w spódnicy schować...szerokieeej ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hehe ![]() ![]() ja niesety za gorset sie biore blizej wakacji. rodzice caly czas stoja nade mna i susza mi glowa ze sie nie ucze ![]() ![]() a co do wylewania ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-04-18 17:23:20 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a panny mdlały i mężczyźni się cieszyli że takie delikatne i eteryczne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to prawda ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-04-18 21:44:25 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ludwik, mógłbyś napisać, ile masz lat? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
5 grudnia skonczylem 18 lat ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hihihi staruszek...aż mnie w krzyżu łupnęło;p ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.