15 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Honio, jestem zachwycony tymi bluzeczkami. Śliczne, szczególnie ta biała z falbaneczką !! Podziwiam Cię za szycie dzianiny, bo ja , pomimo sporego doświadczenia w szyciu, nie cierpię wszelkich dzianin, unikam ich jak ognia .
Ach, jeszcze firanki , piękna kompozycja ! --- Ostatnio edytowane 2010-06-16 00:24:50 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
|
|
bluzeczki są super!! Bardzo lubię dzianinę, ale trudno jest ładną, bawełnianą dostać...
|
|
Administrator
![]() |
|
Ta bluzeczka w paski... aaaaaa cudo!! Jaka precyzja w szyciu, pięknie wykończony dekolt i te marszczone rękawki - uszyj dla mnie taką coooo ![]() Ta z falbanką także śliczna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uważam, że obie bluzeczki są po prostu perfekcyjne. I obie bym chciała dla siebie. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszcze cieplutki żakiet ze spodniami.
|
|
Stara Gwardia
|
|
wow
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Piękny kostium, właśnie w takim kolorze potrzebuję spodnie na lato ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny,elegancki komplet na lato. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
ale jak pięknie odszyty-mistrzostwo!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To takie bluzeczki też można uszyć samemu