15 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Niespodzianka
![]() |
|
...i znów mistrzostwo....a czy czegoś nie zepsułaś-pożal się ![]() Pozdrawiam Artur ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
O to ja ma pytanie czym napełniłaś narzutę ![]() ![]() Pięknie Ci ta narzutka wyszła, jestem pełna podziwu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus wierzch uszylam osobno,a pod spodem podszylam pikówką od kurtek jest lekka i od razu z podszewką.Arturze co miałes na myśli?
|
|
Administrator
![]() |
|
Honiu właśnie o to mi chodziło. Ta pikówka jest z dołu taka gładka wiec w sumie wygląda jak wykończenie narzuty. Dzięki, może sama spróbuje się podjąć takiego szycia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Honiu , dzięki tobie i ja mam ochotę na taką narzutę . Szczególnie cena mnie mobilizuje , bo córka mnie prosiła o kupienie a to niemały koszt . Więc może sobie uszyję ? Dawno nic takiego nie szyłam . ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Narzuta powala, ogromnie mi się podoba - sama narzuty szukam już wszędzie, na allegro takie rzeczy kosztują niemożliwe pieniądze, może i ja się odważę... ech tylko kiedy mi ta moja niunia pozwoli przysiąść na dłużej do maszyny... nie mogę skończyć obiecanego poncho dla mamy, bo maluszek wymagający jest
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudności naszyłaś .Nadrabiam zaległości ,obejrzałam wszystko .
I wszystko mi się podoba ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Świeżynek
![]() |
|
Takie piękności nam pokazujesz że dech człowiekowi zapiera
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Te koszule są świetne,mój mąż nie przepada chodzic w koszulach(tylko od święta-jak go ładnie poproszę
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam wszystkich w ten mikołajkowy wieczór. Pokażę Wam sukienkę, którą szyłam na mikołajkowe przedstawienie. Jest to sukienka dla wróżki w komplecie z szalem i kapeluszem. Jak Wam się podoba?
![]() ![]() ![]() |
15 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.