15 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 >
Świeżynek
![]() |
|
HONIA !superowa sukienka a syn jaki przystojniak
![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super ta sukienka jest cudna
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj honiu,mam pytanie : ile tkaniny potrzeba mniej więcej na taką koszulę z krótkim rękawem,bo nie wiem ile mam zamówić? ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystko zalezy od wzrostu ,ja na długi rękaw miałam 2m.ale rękaw koszuli mojego syna ma 75 cm.z mankietem,cała koszula tez sporo mierzy.Najlepiej zmierz dlugość koszuli+dł.rękawa i dodaj trochę (ok.20 cm.)na kołnieżyk,kieszonki,patki.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z moim trzymiesięcznym doświadczeniem nawet nie powinnam tu zaglądać, ale Twoje dzieła są takie piękne, że po prostu musiałam wyrazić swój zachwyt
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jezu znalazłam swój wątek,ale zdjęć nie widać .Od lutego nic nie wstawiłam-WSTYD!!!!!!!! Ale jutro to nadrobię.
--- Ostatnio edytowane 2011-12-02 21:44:30 przez honia --- --- Ostatnio edytowane 2011-12-02 21:44:52 przez honia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale ze mnie kłamczucha,to już ponad miesiąc jak obiecałam ,że coś pokażę
![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-17 20:10:43 przez honia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tutaj: http://ekrawiectwo.net/accounts/63/album/ są Twoje zdjęcia , min powalająca koszula męska. Wspaniała.
wstawianie zdjęć : klikasz "dodaj obrazy", wyszukujesz zdjęcie,zaznaczasz je (open), dodajesz opis, jeśli chcesz, a potem klikasz załaduj. Trzeba trochę poczekać, bo ładowanie czasem trochę długo trwa. Honiu, w jaki sposób tak ładnie dopasowujesz korpus koszuli do szczupłej w talii i tak szerokobarczystej sylwetki? pytam, bo chciałabym uszyć chłopakom koszule - i jednocześnie podkreślić im ich "barczystość" ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta ciemna koszula z długim rękawem obłędna! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
15 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.